Тоня Матвієнко відповіла, що обере: сусідський шашлик чи Арсена Мірзояна? Правда життя вражає

Українська співачка Тоня Матвієнко видала правду життя та порівняла Арсена Мірзояна із сусідським шашликом. У цьому жартівливому порівнянні виграє, мабуть, не чоловік.

Українська співачка Тоня Матвієнко неодноразово зізнавалася, що дуже любить та цінує свого чоловіка Арсена Мірзояна, який останнім часом став для неї єдиною підтримкою та опорою. Їхнє кохання пережило чимало кризових моментів, але пройшло крізь усі випробування і тепер вони близькі, як ніколи.

Тоня Матвієнко порівняла Арсена Мірзояна та сусідський шашлик
Тоня Матвієнко порівняла Арсена Мірзояна та сусідський шашлик

В одному з останніх інтерв’ю Мірзоян зізнавався, що після початку війни та тривалої розлуки обидва зрозуміли, наскільки важливі один для одного. Проте, нещодавно Тоня Матвієнко вирішила спростувати міцний зв’язок із чоловіком і жартома порівняла його з сусідським шашликом.

“Бачити губи, які не можеш поцілувати це боляче, але набагато гірше…нюхати сусідський шашлик, який можна з’їсти”,- написала Тоня у мікроблозі.

Тоня Матвієнко порівняла Арсена Мірзояна та сусідський шашлик
Тоня Матвієнко порівняла Арсена Мірзояна та сусідський шашлик

Що мала на увазі артистка, залишається загадкою.

Нагадаємо, що Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян пройшли довгий і тернистий шлях, перш ніж стати однією з найміцніших та найромантичніших пар в українському шоу-бізнесі. Їхня перша зустріч відбулася у 2011 році, коли обидва брали участь у вокальному конкурсі “Голос країні”. Тоня – дочка відомої співачки, Арсен – простий робітник Запорізького заводу, який мав дуже непогані вокальні дані. На момент знайомства чоловік був щасливо одружений. У рідному місті на нього чекала дружина та двоє синів. Антоніна кілька років, як розлучилася з першим чоловіком і одна виховувала дочку.

Арсен Мірзоян показав, як виглядала Тоня Матвієнко 13 років тому
Арсен Мірзоян показав, як виглядала Тоня Матвієнко 13 років тому

Спочатку пара просто спілкувалася, потім між ними почали з’являтися почуття, яким обидва намагалися чинити опір, проте незабаром це стало неможливо. Арсен пішов із сім’ї і почав жити з Тонею. Незабаром у пари народилася дочка, яку назвали Ніною на честь знаменитої бабусі. Як тільки дівчинка трохи підросла Матвієнко та Мірзоян зіграли гучне весілля.

 

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?