Стала тією, котра залишила вірного і люблячого чоловіка заради ловеласа: Ані Лорак розповіла свою історію

Популярна російська співачка українського походження Ані Лорак вразила мережу раптовою історію кохання, про яку стало відомо лише нещодавно.

Понад 10 років Ані Лорак вважається співачкою, який не щастить у коханні більше за всіх. Її першим обранцем був продюсер Юрій Фалеса, який на той час був одружений, і до того ж почав зустрічатися з дуже юною дівчиною, що вже для багатьох глядачів дуже неправильно.

Пізніше Кароліна закохалася у футболіста і залишила заради нього продюсера, але щасливої історії з цього не вийшло: спортсмен покинув співачку, розбивши її серце. Здавалося, що після цього Лорак все ж таки змогла знайти своє істинне щастя, побравшись з турецьким бізнесменом.

Але і тут її чекало велике розчарування: підприємець був невірний їй і зловживав довірою. Врешті-решт докази його зради навіть потрапили до мережі, що перетворилося у величезний скандал.

Ані Лорак презентувала новий кліп та стала Анною Кареніною

Ані Лорак у темних окулярах засвітилася на світлій тусовці у Москві
 Ані Лорак презентувала новий кліп та стала Анною Кареніною

Після розлучення Кароліні приписували роман з альфонсом Єгором Глібом, хоча зірка ніколи його не підтверджувала, а зараз вона стосунках з іспанським тренером Ісааком. Вперше за багато років Кароліна знову виглядає щасливою, хоча погані стосунки зі співвітчизниками здавалося повинні булиб хоча б трошки змінити її світогляд.

Натомість Лорак все більше і більше працює в Москві, з якої у 2022-у просто втекла. Наприклад, нещодавно вийшов її новий кліп, в якому вона постала в ролі Анни Кареніної. Примітно, що ця героїня вельми близька до співачки за характером. Однак, її чекала дуже сумна доля.

Публіці нова композиція зірки сподобалася, хоча звичайно було і багато критики.

Нагадуємо, що публіка чекала від Ані Лорак на позицію протягом півроку. Але влітку 2022-го Кароліна не тільки вирішила не підтримувати свою батьківщину, але й повернулася до Москви, чим повністю розчарувала своїх шанувальників в Україні, і можна сказати, назавжди розірвала стосунки з ними.

Раніше з’являлася інформація, що обрати саме цей шлях Ані Лорак вмовив Філіп Кіркоров. Нібито сам артист взагалі був не в захваті від того, що відбувається, але все ж таки обрав гроші, і свою зіркову подруго налаштував саме на фінансову складову справи.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?