Камалія знайшла нового коханого після розлучення і не залишила мільярдеру Захуру шансів: він просив подумати

Рік тому стало відомо, що родина Камалії та Мохаммада Захура припиняє своє існування. Екс-пара продовжує підтримувати стосунки, і навіть давала надію на воз'єднання.

Зокрема, шанувальники сподівалися, що негаразди між закоханими пройдуть, і вони все ж таки знайдуть шлях до серця одне одного. Як ніяк, їхня історія тривала 20 років, стосунки були дуже міцними, а їхньому щастю багато хто заздрив. Співачка та мільярдер мали абсолютно все: гроші, визнання, любов, прекрасних діток, тощо.

Однак, декілька місяців тому до мережі потрапили кадри, на яких співачка постала з синцями. Тоді вперше заговорили про те, що можливо в шлюбі були речі, про які замовчувалося. Камалія одразу ж виступала на захист свого колишнього чоловіка, і заявила, що він ледь не найдобріша людина в світі, альтруїст та благодійник, і такого він точно би ніколи не зробив.

Тоді до справи підключився журналіст Богдан Беспалов, який заявив, що це з артисткою зробив її новий коханий, з яким вона почала зустрічатися після мільярдера.

Ольга Цибульська розповіла про нового коханого Камалії

Камалія зненацька засвітилася з колишнім чоловіком Захуром
Ольга Цибульська розповіла про нового коханого Камалії

Співачка ніяк дану інформацію не коментувала, але згодом журналісти поцікавилися у Ольги Цибульської, чи дійсно у її колеги є новий обранець.

Артистка дану інформацію підтвердила, хоча її зізналася, що цього знати не може. Також вона заявила, що Камалія є дуже доброю та доброзичливою людиною, що приносить їй удачу від долі.

Хто ж підкорив серця артистки досі залишається загадкою, адже перевершити мільярдера у цьому плані буде дуже важко.

Нагадуємо, що двійнята співачки на даний момент проживають у Великобританії, куди переїхали 2 роки тому під час евакуації. Поруч з ними завжди знаходиться їхній батько, який також живе в Лондоні.

Артистка їздить до своїх дітей раз у декілька місяців, і кожна зустріч дуже емоційна. Вона мріє про ті дні, коли зможе забрати своїх дітей додому, і самі дівчата неймовірно сумують за батьківщиною. Але зараз сім’я вимушена жити саме у такому режимі та темпі.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?