Камалія знайшла нового коханого після розлучення і не залишила мільярдеру Захуру шансів: він просив подумати

Рік тому стало відомо, що родина Камалії та Мохаммада Захура припиняє своє існування. Екс-пара продовжує підтримувати стосунки, і навіть давала надію на воз'єднання.

Зокрема, шанувальники сподівалися, що негаразди між закоханими пройдуть, і вони все ж таки знайдуть шлях до серця одне одного. Як ніяк, їхня історія тривала 20 років, стосунки були дуже міцними, а їхньому щастю багато хто заздрив. Співачка та мільярдер мали абсолютно все: гроші, визнання, любов, прекрасних діток, тощо.

Однак, декілька місяців тому до мережі потрапили кадри, на яких співачка постала з синцями. Тоді вперше заговорили про те, що можливо в шлюбі були речі, про які замовчувалося. Камалія одразу ж виступала на захист свого колишнього чоловіка, і заявила, що він ледь не найдобріша людина в світі, альтруїст та благодійник, і такого він точно би ніколи не зробив.

Тоді до справи підключився журналіст Богдан Беспалов, який заявив, що це з артисткою зробив її новий коханий, з яким вона почала зустрічатися після мільярдера.

Ольга Цибульська розповіла про нового коханого Камалії

Камалія зненацька засвітилася з колишнім чоловіком Захуром
Ольга Цибульська розповіла про нового коханого Камалії

Співачка ніяк дану інформацію не коментувала, але згодом журналісти поцікавилися у Ольги Цибульської, чи дійсно у її колеги є новий обранець.

Артистка дану інформацію підтвердила, хоча її зізналася, що цього знати не може. Також вона заявила, що Камалія є дуже доброю та доброзичливою людиною, що приносить їй удачу від долі.

Хто ж підкорив серця артистки досі залишається загадкою, адже перевершити мільярдера у цьому плані буде дуже важко.

Нагадуємо, що двійнята співачки на даний момент проживають у Великобританії, куди переїхали 2 роки тому під час евакуації. Поруч з ними завжди знаходиться їхній батько, який також живе в Лондоні.

Артистка їздить до своїх дітей раз у декілька місяців, і кожна зустріч дуже емоційна. Вона мріє про ті дні, коли зможе забрати своїх дітей додому, і самі дівчата неймовірно сумують за батьківщиною. Але зараз сім’я вимушена жити саме у такому режимі та темпі.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.