Ольга Сумська відповіла, чому “за все життя не знайшла собі когось більш багатого” і вийшла за Борисюка

Відома українська акторка Ольга Сумська більше 20 років щасливо живе в шлюбі з Віталієм Борисюком, від якого вона народила дочку Ганну. Але все могло скластися інакше.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк проживали вельми різні часи у своєму шлюбі. Ставалися і сварки, і навіть зради, про що пара якось зізналася в ексклюзивному інтерв’ю. Втім, обидва брали кохання і вирішили боротися за нього не дивлячись ні на що. Зараз вони — зразкова родина, в якій панує кохання, любов та гармонія. Здається, абсолютно нічого не могло скластися інакше, і цим двом було суджено бути разом.

Але багато хто розуміє, що Ольга В’ячеславівна зі своєю шаленою популярністю та вродою могла претендувати на більш заможний шлюб.

Ольга Сумська вперше розповіла, чому обрала саме Віталія Борисюка

Ольга Сумська разом з іншими акторами трупи
Ольга Сумська вперше розповіла, чому обрала саме Віталія Борисюка

Немає сумнівів, що серце красуні намагалися підкорити і мільйонери, і різноманітні продюсери. Чому ж Ольга В’ячеславівна зробила остаточне рішення і зупинила свій вибір саме на колезі?

“А чому вона постійно з Борисюком? Вона що, не могла за все життя знайти собі когось більш багатого? Де той мільйонер?” Кажу: “Люди добрі, я не шукала мільйонера. Я вийшла заміж за Борисюка, тому що кохала і кохаю його, і нехай це кохання зігріває моє серце ще довгі роки. Тому що це є щастя – знайти свою другу половинку. І це треба берегти, як зіницю ока”, – зізналася зірка в останньому інтервʼю

Нагадуємо, що родині Ольги Сумської також вельми непросто останні 2 роки через старшу дочку Антоніну, яка близько 10 років проживає в Москві. Від дівчини очікували на активну позицію щодо її батьківщини, але вона спочатку відмовчуватися а потім взагалі почала з’являтися і на червоних доріжках, і в російському кіно. Це стало справжнісінькою проблемою для її сім’ї в Україні, яка постійно чує звинувачення у бік дівчини.

Так склалося, що до Антоніни критика не доходить, адже вона обмежила до себе доступ, а от її матір Ольга В’ячеславівна постійно зіштовхується з цим.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?