“Я себе уявляю мамою хлопчика”: після чуток про вагітність Злата Огнєвіч розповіла про плани на ЕКЗ

Нещодавно мережу сколихнули чутки про вагітність Злати Огнєвіч, які співачка ніяк не коментувала. До цього часу. Чи справді зірка чекає на поповнення?

Відома українська співачка Злата Огнєвіч після звершення шоу “Холостячка” та важкого розтаванням з його переможцем Андрієм Задворним, тримає особисте життя за сімома замками. Жінка не розповідає про свої стосунки з протилежною статтю, тільки інколи, вона натякає на нові відносини у своєму Instagram. Проте, все це тільки тонкі натяки, до яких вдається співачка, щоб привернути увагу.

У інтерв’ю з Олексієм Сухановим, зірка відверто розповіла, чи зайняте її серце та прокоментували плітки про її вагітність. Виявляється, вона задумувалася про народження дитини без батька.

Злата Огнєвіч зізналася, що планувала процедуру ЕКЗ
Злата Огнєвіч зізналася, що планувала процедуру ЕКЗ

Злата зізналася, що стала більш вимоглива до чоловіків та наразі шукає для себе гідну пару. За словами жінки, її обранець має рішучим та готовим створити родину. Вона визнає, що багатьох відлякує такими питаннями, але деякі проходять першу “перевірку”. Саме з ними жінка вирушає на побачення. Вона відкрита до стосунків та шукає своє жіноче щастя.

З ідеальним чоловіком, вона не затягуватиме з дітьми. Злата поділилася, що мріє про синочка та бачить себе мамою, яка зможе виховати гідного представника сильної половини населення.

“Хочеться дуже синочка. Ось я себе бачу мамою сина. Я себе уявляю мамою хлопчика. Я створена для того, щоб народити та виховувати хлопця”, – поділилася артистка.

Злата Огнєвіч зізналася, що планувала процедуру ЕКЗ
Злата Огнєвіч зізналася, що планувала процедуру ЕКЗ

Проте, якщо їй не вдасться знайти свого єдиного, жінка має план “б”. Вона зізналася, що раніше задумувалася над процедурою екстракорпорального запліднення. Проте зараз хоче подарувати маму дитині з дитбудинку. Й зробить вона це не залежно від того, чи знайде чоловіка, чи ні.

“Колись я хотіла зродити екозапліднення. Зараз, я прийшла до іншої думки. Якщо раптом нічого не станеться в моєму сімейному житті, я б хотіла взяти дитину з дитячого будинку”, – зізналася Огнєвіч.

Злата Огнєвіч зізналася, що планувала процедуру ЕКЗ
Злата Огнєвіч зізналася, що планувала процедуру ЕКЗ

Схожі статті

“Коні, люди, коти та носороги”: 45-річна Оля Полякова розповіла, що планує показати у власному серіалі

Netflix, Disney, Apple та Amazon можуть ставати в чергу для отримання прав на серіал за ідеєю Олі Полякової! Епатажна співачка придумала, як переплюнути майбутній перезапуск Гаррі Поттера від WB.