“Просто набратися терпіння”: Ані Лорак поскаржилася на 12-річну дочку від колишнього чоловіка Налчаджиоглу

Знаменита співачка Ані Лорак вразила мережу зізнанням про складнощі у вихованні своєї дочки Софії, які на даний момент 12 років. Що відбувається?

12 років тому у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Ані Лорак народила свого первістка. Дівчинку назвали Софією — ідеальне ім’я для інтернаціонального шлюбу, адже воно є як в турецькій культурі, так і в українській.

Вже через декілька років пара повністю перебралася до російської федерації, де дівчинка і росла. Для маленької красуні елітне життя, величезні будинки, автомобілі та найкращі гаджети — це звична справа. Неодноразово знаменитості говорили про те, наскільки їм важко впоратися з власними дітьми, особливо з підлітками, зважаючи на той факт, що вони ростуть абсолютно в інших умовах.

Ані Лорак поскаржилася на свою 12-річну дочку

Як Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу виховали доньку
Як Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу виховали доньку

Нещодавно до цієї історії приєдналася і Ані Лорак, але у її випадку вона здебільшого зважає свою увагу на те, як сильно Софія взаємодіє з гаджетами, які складно що це приносить.

“Підлітки в наш час — це інший рівень складності, я би сказала. Зараз все ускладнилося тим, що з’явився доступ до величезної кількості інформації, діти буквально не вилазять із гаджетів”, — поділилася вона.

Проте співачці вдалося знайти підхід до доньки через любов та підтримку, тож у їхній родині все спокійно.

Нагадуємо, що з батьком дівчинки Ані Лорак розлучилася більше шести років тому. Офіційна причина розставання — невірність зі сторони турка. Неодноразово про це говорили в пресі, а останньою краплею стали фотографії, які потрапили до рук журналістів і було швидко розповсюджені.

Пізніше урок давала інтерв’ю, в якому зізналася, що коханий зраджував їй навіть тоді, коли вона носила під серцем дитину. Втім, Софія у прекрасних стосунках зі своїм батьком, і навіть знайомиться з його обраницями.

Кароліна зараз також не самотня і вже будує своє щастя з іспанським тренером Ісааком. Пара поки що не живе разом, однак постійно їздить одне до одного в гості.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?