“Найбільш вимогливою була”: молодий візажист почаклував над Наталею Могилевською – результат вражає

Українська співачка Наталія Могилевська стала не першою зірковою гостею у майстерні молодого візажиста, проте стала найвибагливішою. Чи вартує того результат?

Зірковий візажист Єгор Андрюшин не тільки гарно малює обличчя знаменитостям, а й вміло показує це у соціальних мережах. Чоловік активно веде соціальні мережі та завоював прихильність багатьох українців. На його сторінку в Instagram підписано понад 200 тисяч чоловік, а у TikTok майже півмільйони. Тож, не дивно, що за його послугами звертається все більше українських знаменитостей.

Не пройшла мимо і Наталія Могилевська. У лютому цього року в профілі візажиста з’явився новий допис. Чоловік показав, як професійний макіяж може змінити зовнішність та прикрасити жінку. Крім того, він запевняє, що макіяж, це спосіб самовираження. Для Наталі був обраний нюдовий макіяж з акцентом на очі. Рівний тон зміг приховати вікові зморшки зірки, а гарно промальовані вії та перламутрові тіні зробили очі дуже виразними та візуально більшими.

Наталія Могилевська показала, як змінилася після професійного макіяжу
Наталія Могилевська показала, як змінилася після професійного макіяжу

Крім того, Єгор розповів, як йому працювалося з артисткою. За словами візажиста, Наталя стала його найвимогливішою моделлю. Проте, чоловік не тримає зла на співачку, він вважає, що це привілей та обов’язок зірки – стежити за своєю зовнішністю та контролювати, аби все було бездоганно.

“Найбільш вимогливою була, мабуть, Наталія Могилевська. Але це класно. Якщо ти йдеш перший раз до майстра, це зрозуміло, що кожна артистка хвилюється, як вона виглядає. Вона повинна бути вимоглива до того, як їй фарбують обличчя. Але ми круто співпрацювали, знайшли спільну мову, і вона була дуже задоволена”, – поділився Єгор з Славою Дьоміним.

Наталія Могилевська показала, як змінилася після професійного макіяжу
Наталія Могилевська показала, як змінилася після професійного макіяжу

Зрештою, Єгору вдалося знайти спільну мову з Могилевською та втілити її бажання. Зірка залишилася задоволена співпрацею.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.