Елітного життя і обіцянки кохати завжди було недостатньо: Славія розповіла, чому розлучилася з Дзідзьо

Популярна українська співачка Славія у своєму інтерв'ю розповіла, чому насправді її шлюб з Михайлом Хомою закінчився, і як все було. Детальніше в матеріалі.

Досить довго шлюб Дзідзьо залишався загадкою для його фанатів. Виконавець відноситься до того типу зірок, які намагаються усіма можливими силами приховати те, що відбувається у їхньому приватному житті, не люблять давати інтерв’ю, в особливості ексклюзивні, і здебільшого займаються суто просуванням власної кар’єри та репертуару.

Скільки насправді років колишній дружині Дзідзьо
 Славія розповіла, чому прийняла рішення розійтися з Дзідзьо

Але уся проблема полягає в тому, що таких зірок оточують люди, котрі все ж таки можуть дозволити собі бовкнути зайве.

Славія розповіла, чому прийняла рішення розійтися з Дзідзьо

Колишня дружина Михайла Хоми Ярослава за час їхнього шлюбу лише декілька разів поспілкувалася з журналістами, і здебільшого говорила про те, що жінка має сидіти вдома, слідкувати за господарством та чекати на коханого чоловіка, який заробляє на сім’ю.

І лише наприкінці цього союзу вона зізналася, що завжди мріяла стати співачкою, а її благовірний цих бажань не розділяв і наполягав на тому, щоб вона забула про це. Ба більше, Ярослава навіть намагалася зробити собі кар’єру за спиною свого благовірного, і наштовхувалася на серйозний супротив, адже Михайло знав, що його кохана відвідує кастинги.

Дзідзьо відгуляв гучне весілля у Львові
 Славія розповіла, чому прийняла рішення розійтися з Дзідзьо

Врешті-решт, все закінчилося тим, що пара прийняла рішення розлучитися. Славія так само не погоджується з феміністками, але при цьому між шлюбом та кар’єрою обрала другий варіант. За її словами, вони неодноразово обговорювала з Михайлом можливість для неї будувати своє життя на сцені, і він говорив про те, що не хоче мати в особі своєї дружини конкурентку.

Інтерв’ю, в якому прозвучали дані зізнання вивели Дзідзьо з себе. Після цього стало відомо, що пара розлучається, хоча аудиторія одразу здогадалася, що на подібне Славія наважилася, знаючи, що вони розійдуться.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?