Юрій Рибчинський розповів, де живе та чим займається Тамара Гвердцителі: кардинально змінила пріоритети

Юрій Рибчинський не тільки повідомив про нинішнє місцеперебування артистки Тамари Гвердцителі, а й розкрив її позицію. Виявляється, вона кардинально змінила життя.

Легендарний український поет, автор пісенних хітів Юрій Рибчинський не часто з’являється в медійному просторі. Тому проєкт “Наодинці” вирішив надолужили втрачений час та відверто поговорити з артистом. У великому інтерв’ю чоловік поділився своїми думками та відомостями про деяких зірок, однією з них стала грузинська співачка Тамара Гвердцителі.

Юрій зазначив, що вони з виконавицею перетинаються, тому він знає чим вона займається та як зараз живе. Раніше, артистка проживала на росії. Проте, після початку повномасштабного вторгення, за настановою матері залишила країну-терориста та повернулася в Грузію.

“У Тамари Гвердцителі мама була ініціатором. Мама одеситка, коли почали падати на Одесу бомби, сказала, що їм в Росії немає чого робити”, – повідомив Юрій.

Юрій Рибчинський розповів про теперішнє життя Тамари Гвердцителі
Юрій Рибчинський розповів про теперішнє життя Тамари Гвердцителі

Нагадаємо, мати співачки родом з Одеси, тому жінка відразу засудила російську агресію та переконала доньку відмовитися від життя там. На жаль, серце жінки не витримало та через стрес та хвилювання мати артистки залишила цей світ. Тамара була у розпачі від втрати.

Наразі, жінка живе в Грузії та періодично гастролює за її кордонами. Також, у неї є квартира в Іспанії. Там проживає її син, а вона навідується в гості. До речі, квартира знаходиться біля місця, де жив Рибчинський. Там вони й зустрілися. Він виконання пісень російською артистка відмовилася, тим самим відхрестилася від усього, що пов’язує її з країною-агресором.

“Їздить з концертами по закордону, але російських пісень не співає. Виконує лише грузинські та українські”, – розповів поет.

Юрій Рибчинський розповів про теперішнє життя Тамари Гвердцителі
Юрій Рибчинський розповів про теперішнє життя Тамари Гвердцителі

Схожі статті

Був коханим Лідії Таран і має шістьох дітей від різних жінок: куди зник та де зараз Андрій Доманський

Знаменитий український телеведучий Андрій Доманський, відомий телеглядачам з багатьох популярних шоу, вже два роки не з'являється не лише на екранах, а й у Мережі. Куди подівся багатодітний батько?