Аніта Луценко зізналася, чи збирається повертатися в Україну з Великобританії: “Я не встигла добудувати дім”

Аніта Луценко вперше зізналася, чи збирається повертатися в Україну з Великобританії. Зірка вже понад 2 роки разом зі своєю дочкою перебуває за кордоном.

Як і більшість зіркових мам Аніта прийняла рішення про евакуацію одразу так переїхала разом зі спадкоємицею до Великобританії, яка надавала усі можливості для українок в цьому питанні. Дочка знаменитості навіть пішла до англійської школи, а Аніта тим часом продовжувала розвивати свою кар’єру онлайн.

Зірка проводить різноманітні лекції, тренування, продає власні матеріали, веде блог, бере участь у проєктах. Безумовно, доходи тренерки продовжують зростати разом з її популярністю, але при цьому вона відсутня в Україні.

Аніта Луценко повідомила, чи повернеться з еміграції

Аніта Луценко показала образ із "Рятувальників Малібу"
Аніта Луценко повідомила, чи повернеться з еміграції

Нещодавно Аніта дала ексклюзивний коментар на рахунок її імовірного повернення до України. Зірка вперше відповіла, чи збирається взагалі покидати Великобританію та відбудовувати своє життя в Києві. За словами тренерки, вона часто буває в Києві а тому не відчуває, що її зв’язок з Батьківщиною взагалі розірваний, і постійно знаходиться на зв’язку зі своїми рідними, що значно допомагає в адаптації.

Однак, свій будинок в столиці вона не добудувала, і взагалі ніде не відчуває себе вдома, навіть в Україні, а тому продовжує перебувати за кордоном. Судячи з усього, таким чином Аніта плавно підвела до того, що насправді не хоче повертатися, адже влаштувала собі роботу віддаленого типу, і почувається дуже впевнено.

“Наразі мені комфортно від того, що Мія навчається в британській державній школі – це неперевершений фундамент для життя. Також і я маю можливість вже 5 років продовжувати працювати онлайн. Ще 12 років тому я вирішила, що моя мрія — це мати можливість працювати незалежно від місця перебування. І я продовжуватиму свій шлях саме віддаленого розвитку”, – зізналася Аніта в інтерв’ю OBOZ.UA.

Варто зазначити, що зірка вперше за багато років повернулася до своєї старої зачіски, і зараз знову з каре. Саме такою колись Аніта стала популярною, а тому шанувальники надзвичайно раді її побачите у минулому образі.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.