Олександр Пономарьов не стримався та зізнався у романі з відомою колегою: вона молода, а він — успішний

Олександр Пономарьов розповів про свій роман з зі знаменитою колегою. Кого виконавець назвав своєю дівчиною, і що насправді між ними сталося?

За плечима у Олександра Пономарьова 2 невдалих шлюби. З Оленою Мозговою не склалося через її закоханість в іншого чоловіка. Продюсерка заявляла, що фізичної зради не було, але вона не могла більше жити з тим, кого не кохає. Через 20 років після розлучення співак заявив, що насправді дружина все ж таки була з іншим, про що не розповіла широкому загалу.

З Вікторією Мартинюк все було абсолютно інакше: саме колишня дружина виконавця заявляла, що він був невірним, і взагалі погано до неї ставився у цих стосунках, через що вона і вирішила розірвати їх через 5 років їхнього союзу. Після усіх цих історій у Олександра Пономарьова залишилося троє дітей: двоє рідних, і падчерка, яку він обожнює.

Олександр Пономарьов розповів про свій роман з Марією Яремчук

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його син Сашко
Олександр Пономарьов розповів про свій роман з Марією Яремчук

Зовсім не дивно, що з часом Олександр прийняв рішення не ділитися з журналістами тим, що відбувається в його особистому житті, адже в піарі він більше потреби не мав, а пресу намагався тримати на відстані, навіть не допускаючи її до себе в будинок.

І все ж таки промах він якось допустив. Сталося це під час його презентації дуетної пісні з Марією на за рівною Яремчук. Тоді публіці здавалося, що між ними дуже багато хімії, і отримавши запитання від преси на рахунок того, що між ними, Олександр Пономарьов заявив, що роман.

Чутки одразу ж розлетілися мережею з надзвичайною силою, але Марія даного вчинку свого колеги не оцінила, і заявила, що це неправда. Пономарьова в свою чергу довелося виправдовуватися. Співак заявив, що це був вдалий жарт, адже всі повірили.

Але варто зауважити, що досі багато хто вважає, ніби саме Марія Назарівна є цивільною дружиною Олександра. Про наявність такої у своєму коментарі навіть говорила колишня дружина співака Вікторія Мартинюк, яка розповідала, що навчає свого сина знаходити спільну мову з мачухою.

Тим часом Марія Яремчук нещодавно народила первістка, і зовсім невідомо, хто ж являється її чоловіком та батьком її дитини.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.