Клявся в вічному коханні, але не склалось: Сергій Притула показав весільні фото зі своєю першою дружиною

Зараз екстелеведучий Сергій Притула одружений вдруге. Проте, і з першою дружиною він досі в теплих стосунках. У мережі "спливли" фото його першого весілля та вінчання.

Зі своєю першою дружиною відомий український шоумен та волонтер Сергій Притула познайомився ще у далекому 2007 році у Тернополі. Їх роман розвивався швидко й дуже скоро пара прийняла рішення офіційно оформити свої стосунки. Користувачі мережі TikTok знайшли архівні фото молодят та зібрали їх у невелике відео.

Сергій Притула показав, як виглядає його перша дружина
Сергій Притула показав, як виглядає його перша дружина

На знімках видно, як щасливі Сергій та Юлія святкували цей незабутній день. Наречена традиційно вбралася у пишну сукню, а чоловік одягнув білу сорочку та класичний костюм. Крім розпису в РАЦСі, пара уклала шлюб перед Богом та повінчалася у церкві. Вже наступного року на світ з’явився їх нащадок Дмитро.

Сергій Притула показав, як виглядає його перша дружина
Сергій Притула показав, як виглядає його перша дружина

Проте, ні обіцянка перед Богом, ні народження дитини не змогли поєднати пару. Вони не змогли спільно подолати кризу у стосунках та вирішили розлучитися. Обидва партнери знайшли втіху в обіймах інших, проте зла одне на одного не тримають. Сергій навіть придбав для колишньої велику квартиру в Києві, щоб вона почувалася комфортно виховуючи двійко дітей, адже на той час жінка вже була вагітна від нинішнього чоловіка.

Сергій Притула показав, як виглядає його перша дружина
Сергій Притула показав, як виглядає його перша дружина

Наразі, пара не має взаємних претензій одне до одного, вони вважають, що зробили правильний вибір, коли вирішили не клеїти розбиту чашку. Такої ж думки їх спільний син. Дмитро зізнався таткові, що їх постійні суперечки з мамою робили його нещасним, а зараз він може насолоджуватися їх здоровими стосунками. Крім того, хлопчик дуже радий, адже у його житті з’явилося тройко сестричок – донечка Юлії від другого шлюбу Катерина та дівчатка Сергія Стефанія та Соломія.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.