Не продюсер, але теж не промах: як виглядає перше кохання Насті Каменських і яке горе вони пережили разом

Українська співачка Настя Каменських вже 5 років, як заміжня. Проте, до шлюбу з Потапом, вона мала інші серйозні стосунки, які могли дійти до весілля.

Відома українська виконавиця Анастасія Каменських до заміжжя з продюсером Олексієм Потапенко мала серйозні стосунки з іншим чоловіком. Мало хто знає, але у пари все було серйозно, а причиною їх розтавання став не холод у почуттях, а  трагічний випадок.

Обранцем співачки став її одногрупник Володимир Дятлов, з яким вони разом вивчати економіку у столичному виші. 2005 рік приніс парі багато позитивних емоцій, спільні захоплення та теплі романтичні почуття. Кохання окриляло й здавалося нічого не зможе їх розлучити. Проте, доля буває несправедливою.

Настя Каменських розповіла про своє перше кохання
Настя Каменських розповіла про своє перше кохання

Вже за рік, Настя з Володимиром його батьками та сестрою їхали до Миколаєва. Родина потрапила в страшну аварію, в результаті якої близькі чоловіка загинули. Співачка також не обійшлася без травм, але на щастя залишилася жива.

Після цього, життя Дятлова кардинально перевернулося. Чоловік вирішив покинути життя у столиці та залишитися в рідному місті, щоб підтримувати бабусю, яка через трагедію залишилася сама. А ось Настя повернулася до Києва та почала будувати кар’єру.

Настя Каменських розповіла про своє перше кохання
Настя Каменських розповіла про своє перше кохання

Довгих три роки вони підтримували стосунки на відстані, постійно навідували одне одного. Проте, зрештою з їх теплих романтичних почуттів пропала романтика й пара вирішила розійтися полюбовно.

Цікаво, що майбутнє принесло їм спільну дитину. Настя та Володимир похрестили дитину друзів та стали кумами. Згідно з чутками, наразі чоловік має заклад громадського харчування в Миколаєві та займає посаду директора сільськогосподарського підприємства. Також, чоловік пробував себе у політиці, але схоже, не задалося.

Настя Каменських розповіла про своє перше кохання
Настя Каменських розповіла про своє перше кохання

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.