Онука Ротару засвітилася з бойфрендом-мільярдером: як відреагувала на фото з американцем зіркова родина

Онука Софії Ротару Соня Євдокименко вже не приховує, що зустрічається зі спадкоємцем найбагатшої американської родини. Мама та брат у захваті. А як відреагувала зіркова бабуся?

Єдиній онучці Софії Ротару лише 22 роки, а дівчина вже встигла підкорити серця та побувати в наречених парочки мільярдерів. Щойно дівчина переїхала за кордон, то почала зустрічатися із забезпеченим французом, але ці стосунки швидко вичерпали себе. Потім майже два роки спадкоємиця зіркової родини ходила в наречених перспективного українського бізнесмена Дениса Жданова, який на той час уже значився у списку Forbes, як один із найуспішніших молодих IT-підприємців, які заробили мільйон доларів до 30 років.

Соня Євдокименко з Денисом Ждановим
Соня Євдокименко з Денисом Ждановим

А нещодавно стало відомо, що Соня розлучилася з українцем і почала зустрічатися з ще більш забезпеченим молодим чоловіком – спадкоємцем однієї з найбагатших сімей США, статки якої налічують на сьогоднішній день 1,2 мільярда доларів – Максом Лернером. Перші спільні фото 22-річна онука Ротару показала у своїх “сторизах” в Instagram. За добу знімок зник.

22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда
22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда

А напередодні Соня оприлюднила серію фотографій, серед яких розмістила знімок, де знову позує зі своїм новим американським бойфрендом. У кадрі внучка Ротару з’явилася у вишиванці, її коханий у звичайних рваних джинсах, чорній футболці та бейсболці. У руках із мільярдера пляшка з якимось напоєм. Судячи з коментаря, який залишила Соня англійською мовою, фотографію було зроблено у травні 2024 року.

Онука Софії Ротару у вишиванці засвітилася із коханим-мільярдером
Онука Софії Ротару у вишиванці засвітилася із коханим-мільярдером

Крім кадру з нареченим, було дуже багато красивих знімків Соні та її розкішної квартири. Як тільки публікація з’явилася в мережі, її відразу почали коментувати.

Першими свої реакції поставили мама Світлана Євдокименко та старший брат Анатолій, який таки зміг виїхати за кордон. Обидва надіслали червоні серця. Соня відповіла взаємністю. Зіркова бабуся обмежилася лише непомітним “лайком”.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.