“Мішаня – копія татусь”: Віктор Павлік показав дитячі фото зі старшою сестрою – Репяхова мовчки відреагувала

Український співак Віктор Павлік після виписки з клініки оприлюднив фотографії з сімейного архіву. У кадрі – мама, батько та сестра, яка виїхала до Росії.

Нещодавно Мережа сколихнула новина про те, що Віктору Павліку було проведено серйозну операцію на серці. Інформація з’явилася з деяким запізненням, коли четверта дружина артиста Катерина Репяхова оприлюднила в соцмережах цілий кліп, про те, як 58-річний співак перебував у київській клініці. Після 2-х днів проведених у реанімації та кількох днів у стаціонарі Павлік дуже швидко пішов на поправку. Зараз артист потихеньку повертається до звичного життя і вже оприлюднив кілька нових постів у Instagram.

Так, у мікроблозі українського співака з’явилася публікація із серією архівних знімків. Пост був присвячений дню народження старшої сестри Людмили, яка до 2022 року була на заробітках у Москві.

Сестра Віктора Павлика у Москві
Сестра Віктора Павлика у Москві

На одному із знімків маленький Віктор Павлик разом із іменинницею, на решті його рідні – мама, тато, бабуся.

Щойно фотографії з’явилися в Мережі, їх відразу почали коментувати. Багато хто відзначив, що молодший син артиста від четвертої дружини Катерини Репяхової, яка на 28 років молодша за співака, просто його копія.

“Мішаня – копія татусь”,”Так Михасик копія тато!”,- писали у коментарях.

Молода дружина Павлика, яка майже завжди коментує публікації чоловіка, обмежилася просто лайком. Насправді маленький Мишко, якому скоро виповниться 3 роки, дуже схожий на свого батька.

Стало відомо, на кого схожий молодший син Віктора Павліка від Каті Репяхової
Стало відомо, на кого схожий молодший син Віктора Павліка від Каті Репяхової

До речі, у Віктора Павлика ще двоє дорослих дітей. Старшому синові Олександру вже виповнилося 40 років, дочці Христині від другого шлюбу вже 37 років. Середній син артиста – Павло Павлик помер три роки тому у 21-річному віці після тривалої боротьби з онкологією.

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.