Кинула заради молодого: Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик – “Все, досить”

Дмитро Коляденко несподівано розкрив неприємні деталі сварки з Іриною Білик, після якої вони назавжди розірвали стосунки. Назад дороги більше нема!

У 2023 році шанувальники Ірини Білик та Дмитра Коляденка були щасливими, коли дізналися, що парочка знову возз’єдналася. Багато хто навіть припускав, що це стосується не лише творчості.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко
Ірина Білик та Дмитро Коляденко

 

Проте, сьогодні, 27 травня, в інтерв’ю Славі Дьоміну хореограф і танцюрист Діма Коляденко зізнався, що назавжди розірвав стосунки з Іриною Білик, яку, за його словами, він любив багато років. У розмові з журналістом Коляденко вперше розкрив неприємні деталі їхньої сварки.

Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик
Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик

“Мені щось не сподобалося, як вона поводилася зі мною … Я їй написав: “Я незадоволений, тому що ти говориш одне, думаєш інше, а робиш третє”.

Як з’ясувалося, співачка Ірина Білик запропонувала своєму колишньому чоловікові спільний тур, але потім, потай від Коляденка вирушила з концертами Україною з молодшим виконавцем. Дмитро дізнався про це з анонсу у Instagram.

Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик
Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик

“Ну як це? Навіщо зі мною домовитися, якщо ти їдеш із концертами з іншим?”, – каже обурений Коляденко.

На запитання Дьоміна, чи буде чергове примирення, як це було вже неодноразово, хореограф запевнив, що ні. В інтерв’ю Дмитро зізнався, що колишня дружина постійно звинувачувала його “у всіх гріхах”, а також, що йому набридло бути “подружкою” Ірини Білик.

“Все, крапка. Відносини закінчилися”, – переконливо додав він.

За словами Дмитра, багаторічний зв’язок із артисткою не дає йому збудувати своє особисте життя. Однак Коляденко зізнається, що йому завжди подобалися сильні, вольові, самодостатні жінки. Ірина в цьому досягла успіху. За словами Дмитра, вона гідна найкращого.

Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик
Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик

“Я їй бажаю нового чоловіка, який буде якимсь прем’єр-міністром якоїсь країни. Бажаю, бо вона все допомагала все своє життя, всім своїм хлопцям. Нехай уже за неї платять…”, – сказав Коляденко.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.