Колись були улюбленими тіткою і племінником, а тепер? Чорна кішка пробігла між Ольгою Сумською і Хостікоєвим

Відома українська акторка Ольга Сумська відреагувала на слова свого улюбленого племінника В'ячеслава Хостікоєва і вразила реакцією на його інтерв'ю.

Популярна українська акторка Ольга Сумська має не тільки предків, які присвятили усе своє життя акторській діяльності, але і велику кількість родичів, які також її колегами. Зокрема, мова йде про її рідну сестру, яка вийшла заміж за актора Анатолія Хостікоєва, а також дала життя двом прекрасним артистам.

Ольга Сумська прокоментувала інтерв’ю племінника В’ячеслава Хостікоєва

Як виглядає молодий син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва
Ольга Сумська прокоментувала інтерв’ю племінника В’ячеслава Хостікоєва

Зі своїм племінником В’ячеславом Хостікоєвом Ольга В’ячеславівна неодноразово зустрічалася на сцені та в проектах, в яких обидва були акторами дублювання. Здавалося, що між ними панує абсолютна гармонія. Обидва схожі за характером та темпераментом, і розуміли одне одного з напів слова. І все ж таки ця ідилія була зруйнована.

В’ячеслав Хостікоєв дав ексклюзивне інтерв’ю Калацинському, в якому висловився про свою двоюрідну сестру Тоню, рідну дочку Ольга В’ячеславівни. Зокрема, він пригадав про те, що дівчина навіть не приїхала на похорон своєї бабусі.

Ольга Сумська одразу ж дала знати про те, що отримала новини, і вразила гнівною реакцією на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, який також заявила, що В’ячеслав і сам не був на похоронах.

Примітно, що після цього настала абсолютна інформаційна тиша. Зіркові тітка та племінник взагалі ніяк не проявляються і досі невідомо, чи змогли вони хоча поговорити після скандалу.

Примітно, що Ростиславу далеко не вперше вдається посварити між собою знаменитостей, адже багато яких його інтерв’ю, які він взяв у зірок, мали такий самий ефект. Взяти тих же Михайла Хому та його колишню дружину Ярославу, які буквально поскандалили після розповіді жінки про шлюб зі знаменитістю.

Цікаво, що на гнівну реакцію Ольга Сумської Ростислав також не давав жодних пояснень, хоча зрозуміло, що він був готовий до подібного.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.