У розлученої Ані Лорак зруйнувалися чергові стосунки, і цього разу проблема у співачці — “Вона зробила це”

Популярна співачка Ані Лорак давно заробила собі славу жінки, який дуже не щастить з чоловіками та стосунками. І тим не менш, вона ніколи не падала духом.

У зірки не вийшло знайти собі чоловіка, якого вона змогла назвати своєю долею. І ба більше, на неї чекали скандальні інтерв’ю, зізнання, фотографії зі зрадою її благовірного. Все це лише зруйнувало віру фанатів зірки у те, що її оточують достойні люди, і що врешті-решт, вона таки зможе знайти своє щастя. Подейкували і про те, що з друзями їй також не щастить, але це не так часто стає темою для обговорень, так як тема менше драматична.

Влад Дарвін розповів, чому розірвав взаємини з Ані Лорак

Ані Лорак поскаржилась на те, що її хочуть позбавити звання народної артистки
 Влад Дарвін розповів, чому розірвав взаємини з Ані Лорак

Що стосується багатьох близьких зірки, то вони відмовилися від неї не через особисту зраду, а через різні погляди. Наприклад, кума Ані Лорак Лілія Подкопаєва прямо заявила, що після 24 лютого Кароліна не сказала їй ані слова підтримки, і сама поводилася так, ніби нічого не відбувається, що в результаті призвело до повного анулювання їхніх взаємин, хоча між собою жінки навіть не сварилися.

Днями Влад Дарвін також розповів про свій досвід з артисткою. За його словами, їхні взаємини також обірвалися через позицію Ані Лорак та її небажання встати на захист власної батьківщини. Хоча співак розповів, що співпрацювали вони достатньо довго.

“Ми з нею не підтримуємо жодних стосунків. Вони обірвалися ще до вторгнення. Задовго до нього. Тому що не було послідовної позиції у цієї співачки щодо України. Вона і не з’явилася. Події змусил  деяких артистів приймати остаточне рішення у своєму житті. Вона зробила це не на користь України та свого народу”, – розповів Влад Дарвін у коментарі “Так ТБ”.

Нагадуємо, що у 2022-у Ані Лорак зникла з інформаційного простору аж на півроку і навіть видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Але пізніше з’явилася, як ні в чому не бувало, після чого дала велике інтерв’ю, що обурило українців. Зокрема критикувалися висловлювання, які вона підбирала.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.