У розлученої Ані Лорак зруйнувалися чергові стосунки, і цього разу проблема у співачці — “Вона зробила це”

Популярна співачка Ані Лорак давно заробила собі славу жінки, який дуже не щастить з чоловіками та стосунками. І тим не менш, вона ніколи не падала духом.

У зірки не вийшло знайти собі чоловіка, якого вона змогла назвати своєю долею. І ба більше, на неї чекали скандальні інтерв’ю, зізнання, фотографії зі зрадою її благовірного. Все це лише зруйнувало віру фанатів зірки у те, що її оточують достойні люди, і що врешті-решт, вона таки зможе знайти своє щастя. Подейкували і про те, що з друзями їй також не щастить, але це не так часто стає темою для обговорень, так як тема менше драматична.

Влад Дарвін розповів, чому розірвав взаємини з Ані Лорак

Ані Лорак поскаржилась на те, що її хочуть позбавити звання народної артистки
 Влад Дарвін розповів, чому розірвав взаємини з Ані Лорак

Що стосується багатьох близьких зірки, то вони відмовилися від неї не через особисту зраду, а через різні погляди. Наприклад, кума Ані Лорак Лілія Подкопаєва прямо заявила, що після 24 лютого Кароліна не сказала їй ані слова підтримки, і сама поводилася так, ніби нічого не відбувається, що в результаті призвело до повного анулювання їхніх взаємин, хоча між собою жінки навіть не сварилися.

Днями Влад Дарвін також розповів про свій досвід з артисткою. За його словами, їхні взаємини також обірвалися через позицію Ані Лорак та її небажання встати на захист власної батьківщини. Хоча співак розповів, що співпрацювали вони достатньо довго.

“Ми з нею не підтримуємо жодних стосунків. Вони обірвалися ще до вторгнення. Задовго до нього. Тому що не було послідовної позиції у цієї співачки щодо України. Вона і не з’явилася. Події змусил  деяких артистів приймати остаточне рішення у своєму житті. Вона зробила це не на користь України та свого народу”, – розповів Влад Дарвін у коментарі “Так ТБ”.

Нагадуємо, що у 2022-у Ані Лорак зникла з інформаційного простору аж на півроку і навіть видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Але пізніше з’явилася, як ні в чому не бувало, після чого дала велике інтерв’ю, що обурило українців. Зокрема критикувалися висловлювання, які вона підбирала.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?