Балан відхрестився від роману з Кароль і розповів про свою дружину: жінка, про яку співак мріяв не один рік

Популярний молдавський виконавець Дан Балан вперше висловився про свою дружину та розповів речі, про які шанувальниці мріяли почути багато років.

Чим більше артист намагається приховати правду про своє особисте життя, тим більше до нього зацікавленості. І ця історія особливо знайома Дану Баланв, який усе своє життя намагається позбавитися від чуток та приховати усе приватне від чужих очей.

Дан Балан розповів про свою майбутню дружину та плани на шлюб

Тіна Кароль видала свої справжні стосунки з Даном Баланом
Дан Балан розповів про свою майбутню дружину та плани на шлюб

Зокрема не так давно між ним та Тіною Кароль розігрався чималий скандал, адже артисту увірвався терпець, і він публічно заявив, що зі співачкою його взагалі нічого не пов’язує, ніякого роману не було, а от її фанати поводяться нібито неадекватно, і не дають жити його сім’ї.

Примітно, що спростування їхніх любовних стосунків вже надійшло давно, майже 3 роки тому. Однак до нього шанувальники поставилися спочатку з недовірою, потім з гнівом. Зокрема, дісталося обидвом артистам, яким довелося пізніше ще й робити публікації-звернення, в яких обидва пояснювали, що ніколи не обманювали публіку.

І все ж таки Дан Балан якось поспілкувався з пресою на рахунок своєї майбутньої дружини і таки зізнався, якою бачить свою благовірного. Декілька років тому Балан спілкувався з Катериною Осадчою. Під час цього діалогу прозвучали доволі цікаві думки, які можуть прояснити ситуацію.

Дан заявив, що він ніколи не був одруженим і звик до холостяцького життя. І тим не менш, він позитивно ставиться до шлюбу.

Мовляв, хоче колись одружитися на коханій жінці. Але саме у цьому полягає вся проблема. Артист прекрасно знає, кого хоче бачити поряд з собою. І зізнається, що на даний момент такої красуні не знає.

Співак мріє бути з жінкою, яка буде його надихати та мотивувати на рух вперед. Заради цієї особи він готовий ще більше розвиватися і досягати нових висот.

При цьому знаменитість одразу ж зазначив, що задовільнити його вимоги буде дуже важко, адже він сам по собі — неймовірно самодостатня людина, яка вже багато працює, присвячує себе творчості і може обійтися і без музи.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?