Андрій Данилко вперше розповів про свої почуття до Інни Білоконь: все стало зрозуміло ще у студентські часи

Андрій Данилко неодноразово отримував питання на рахунок Інни Білоконь та справжнього стану їхніх стосунків, і лише раз розповів про те, що між ними, починаючи з самого початку.

Андрій Данилко виступає на вітчизняній сцені вже більше 30 років. Увесь цей час поруч з ним кожного разу виходить його приятелька та колега Інна Білоконь. Вона грає матір Вєрки Сердючки Інну Адольфівну, яка так полюбилася вимогливій публіці.

Час іде, але ці двоє наче не розлий вода, що неодноразово породжувало різноманітні чутки про справжній стан їхніх стосунків. Зокрема поговорювали, нібито між колегами насправді роман. У боротьбі з цими плітками не допомагало нічого, навіть той факт, що Білоконь насправді давно заміжня.

Андрій Данилко розповів, як ставиться до Інни Білоконь

Інна Білоконь показала дорослу доньку
Андрій Данилко розповів, як ставиться до Інни Білоконь

Андрій завжди говорив про те, що вони добрі друзі, але в одному зі своїх інтерв’ю все ж таки у подробицях розписав, як насправді розвивалися їхні стосунки.

“Інка залишилася єдиним другом з тих часів. Наша зустріч – це була повна антипатія. Я думав: “Боже, що це? І такої думки була вона. Вона була красунею, а я – красень, як Селена Гомес та Джастін Бібер. У неї була спідниця-татянка, турецький светр, мілірування… І я теж був красенем, спеціально одягав великі куртки, щоб більше здаватися, бо без них я худим був, реально швабра”, – згадує Данилко.

Тоді ж він розповів і про те, як вони розпочинали свій творчий шлях, і навіть ходили разом до ворожки.

Примітно, що Інна Білоконь не так давно стала бабусею: її дочка Яна народила первістка. Тим часом Андрій Данилко так і не побудував сім’ї. В 2022-у він спілкувався з журналістами у себе в квартирі біля Хрещатику вперше, і тоді ж він розповів про те, що неодноразово намагався вступити у союз і створити родину, але кожного разу все було марно, і врешті-решт він просто змирився з тим, що йому приготувала доля.

А от акторка Радмила Щоголева, яка свого часу грала Гелю, якось розповіла, що виявляється між нею та артистом була певна близькість, але розсталися вони недобре.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?