Темний каштан як у сестри: не повірите, але Ольга Сумська з’явилася з шоколадним волоссям і стрижкою каре

Актриса Ольга Сумська, яка багато років не змінює відтінок волосся, зненацька з'явилася з темним каре каштанового кольору, як у її рідної сестри Наталії.

Наталія І Ольга Сумські дві рідні сестри, які народилися із різницею у 10 років у знаменитій акторській родині. Обидві пішли стопами батьків і теж стали актрисами. Здавалося, у них має бути стільки багато спільного, проте це не так. Вони не тільки не схожі зовні, а й на життя дивляться абсолютно по-різному. 68-річна Наталя дуже рідко розповідає про особисте, натомість 57-річна Ольга ділиться із шанувальниками всіма подіями, які відбуваються у її житті.

Рідні сестри, але не схожі
Рідні сестри, але не схожі

Є одна тема, про яку актриса вважає за краще не говорити – це стосується її старшої доньки Антоніни Паперної, яка так і залишилася жити в Росії.

Також Ольга часто експериментує із зовнішністю, на відміну від Наталії, яка все своє життя нічого не змінювала. Так, у Мережі є фотографія, на якій актриса Ольга Сумська зненацька постала з чорним кольором волосся і зі стрижкою каре. Зважаючи на все, знімок було зроблено багато років тому під час фотосесії. Живе це волосся чи перука не відомо, але Ользі дуже красиво і з темним відтінком.

Ольга Сумська з'явилася з каштановим волоссям і стрижкою каре
Ольга Сумська з’явилася з каштановим волоссям і стрижкою каре

Нагадаємо, що багато років Ольга Сумська носить довге волосся, яке фарбує в блонд. Шанувальники навіть не пам’ятають, як виглядає її натуральний колір. Якщо подивитися на попередні фотографії, то можна побачити, що у Ольги від природи такий же відтінок, як у її мами і старшої сестри – каштановий.

Ольга та Наталія Сумські з мамою
Ольга та Наталія Сумські з мамою

Нагадаємо, що за три дні після початку війни в Україні не стало мами Ольги та Наталії Сумських. Заслужена артистка Української РСР Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська померла у ніч проти 27 лютого 2022 року. Поховано актрису на Байковому цвинтарі у Києві. Старша дочка Ольги Сумської від першого шлюбу з Євгеном Паперним Антоніна, яка живе в Росії, так і не змогла за два з половиною роки побувати на могилі бабусі.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?