Темний каштан як у сестри: не повірите, але Ольга Сумська з’явилася з шоколадним волоссям і стрижкою каре

Актриса Ольга Сумська, яка багато років не змінює відтінок волосся, зненацька з'явилася з темним каре каштанового кольору, як у її рідної сестри Наталії.

Наталія І Ольга Сумські дві рідні сестри, які народилися із різницею у 10 років у знаменитій акторській родині. Обидві пішли стопами батьків і теж стали актрисами. Здавалося, у них має бути стільки багато спільного, проте це не так. Вони не тільки не схожі зовні, а й на життя дивляться абсолютно по-різному. 68-річна Наталя дуже рідко розповідає про особисте, натомість 57-річна Ольга ділиться із шанувальниками всіма подіями, які відбуваються у її житті.

Рідні сестри, але не схожі
Рідні сестри, але не схожі

Є одна тема, про яку актриса вважає за краще не говорити – це стосується її старшої доньки Антоніни Паперної, яка так і залишилася жити в Росії.

Також Ольга часто експериментує із зовнішністю, на відміну від Наталії, яка все своє життя нічого не змінювала. Так, у Мережі є фотографія, на якій актриса Ольга Сумська зненацька постала з чорним кольором волосся і зі стрижкою каре. Зважаючи на все, знімок було зроблено багато років тому під час фотосесії. Живе це волосся чи перука не відомо, але Ользі дуже красиво і з темним відтінком.

Ольга Сумська з'явилася з каштановим волоссям і стрижкою каре
Ольга Сумська з’явилася з каштановим волоссям і стрижкою каре

Нагадаємо, що багато років Ольга Сумська носить довге волосся, яке фарбує в блонд. Шанувальники навіть не пам’ятають, як виглядає її натуральний колір. Якщо подивитися на попередні фотографії, то можна побачити, що у Ольги від природи такий же відтінок, як у її мами і старшої сестри – каштановий.

Ольга та Наталія Сумські з мамою
Ольга та Наталія Сумські з мамою

Нагадаємо, що за три дні після початку війни в Україні не стало мами Ольги та Наталії Сумських. Заслужена артистка Української РСР Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська померла у ніч проти 27 лютого 2022 року. Поховано актрису на Байковому цвинтарі у Києві. Старша дочка Ольги Сумської від першого шлюбу з Євгеном Паперним Антоніна, яка живе в Росії, так і не змогла за два з половиною роки побувати на могилі бабусі.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.