Що це за хом’ячок? Ірина Білик вперше за довгий час показала сина від арзейбоджанського фотографа-стилиста

Співачка Ірина Білик останнім часом дуже рідко показує 9-річного сина Табриза, який народився за допомогою сурогатного материнства від найвідомішого фотографа та стиліста в Росії.

На сторінці в Instagram співачки Ірини Білик регулярно з’являються публікації, де вона ділиться інформацією про свої концерти, світські виходи та експерименти із зовнішністю у співпраці з молодим київським візажистом Єгором Андрюшиним. Про особисте життя артистка розповідає вкрай рідко. Однак, іноді зірка робить винятки.

Так, напередодні в мікроблозі Ірини Білик з’явився кумедний ролик із її 9-річним сином Табрізом від популярного азербайджанського фотографа та стиліста Аслана Ахмадова. Хлопчик сидів на дивані у трикотажних шортах та футболці з довгим рукавом і захоплено грав у телефоні.

“Хто небудь може мені пояснити, що це за хом’яка якого всі навколо зараз тицяють?”,- поцікавилася артистка у своїх підписників.

У коментарях співачці пояснили, що це дуже популярна інтернет-гра, яка захоплює не лише дітей, а й деяких дорослих.

“Це криптогра. Наразі вона є новою і ще не розкрученою, тому виводити гроші ще не можна. Але всі сподіваються, що колись воно піде так, як біткоіни”.

Схоже, Табріз росте дуже азартним хлопчиком.

Ірина Білик вперше за довгий час показала сина від Аслана Ахмадова
Ірина Білик вперше за довгий час показала сина від Аслана Ахмадова

Нагадаємо, що молодший син Ірини Білик народився 8 грудня 2015 року за допомогою сурогатного материнства. Батьком дитини є п’ятий чоловік артистки знаменитий фотограф, стиліст та співак азербайджанського походження Аслан Ахмадов, з яким артистка прожила у шлюбі з 2015 по 2021 рік. Відомо, що після початку війни Ірина Білик вивезла молодшого сина за кордон та довгий час хлопчик проживав в Іспанії. Де зараз Табріз, не відомо.  Можливо, разом із мамою в Україні.

Щодо його батька Аслана Ахмадова, який до 2022 року перебував у Росії, то у 2023 році фотограф поїхав на постійне місце проживання в США, де намагається знову побудувати кар’єру.

Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов змінився до невпізнання
Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов змінився до невпізнання

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.