Без зайвих прикрас: як змінилося особисте життя Лілії Ребрик та Андрія Дикого після народження третьої дочки

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик чесно зізналася, що поява третьої дитини внесла до її повсякденного життя деякі корективи. Яке місце в її житті тепер займає Андрій Дикий?

Після появи в сімействі Диких третьої дочки, їхнє життя стало схожим на квест, проте, як стверджує Лілія Ребрик, стосунки з чоловіком стали тільки міцнішими. У чому секрет сімейного щастя найромантичнішої пари в українському шоу-бізнесі? Як змінилися стосунки подружжя? Про це багатодітна мати розповіла в інтерв’ю kp.ua.

 

Третя донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого з’явилася на світ 15 березня, а вже за два тижні знаменитість з’явилася у студії телеканалу “Дім”. Все завдяки чоловікові, який взяв на себе частину обов’язків догляду за дитиною, а також намагається, щоб дружина могла як слід відпочити, відновиться і зайнятися собою.

Ребрик вважає, що стосунки між чоловіком і жінкою в момент появи дитини проходять справжні випробування і якщо в парі з’явилися непорозуміння, утримати свої претензії один до одного буде складно. Однак у сім’ї Диких все інакше. Після появи маленької Адель, відносини подружжя стали лише міцнішими.

“Вони у нас справді справжні, класні та потужні: один подумав, а другий уже зробив. Ми реально не сваримося…”, – зізнається Лілія.

У чому секрет їхнього ідеального союзу, телеведуча ніколи не замислювалася, тому що у неї просто немає на це часу. Все відбувається само собою – Андрій та Лілія інтуїтивно розуміють, коли треба помовчати, а коли поговорити, а так само намагаються більше проводити час удвох, однак, як зізнається зірка, для батьків трьох дітей набагато складніше.

Лілія Ребрик розповіла, як змінилося її життя з Диким після народження доньки
Лілія Ребрик розповіла, як змінилося її життя з Диким після народження доньки

У розмові з журналістами Ребрик також розкрила кілька правил, які вона встановила для себе. Так, Ребрик вважає, що жінка в жодному разі не повинна відчувати почуття провини, коли просить чоловіка допомогти.

“Я взагалі вважаю, що жінка, яка народила, має бути трохи егоїсткою. Якщо є можливість поспати – поспати. Треба повноцінно та різноманітно харчуватися, бо ти маєш нагодувати потім дитину”.

Увечері, коли треба всіх трьох дітей нагодувати, купувати та підготувати до сну, Андрій та Лілія розподіляють обов’язки між собою. Це і є головним секретом міцних стосунків у парі, а потім разом сідають дивитися з морозивом телевізор, як це біло під час боксерського поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.