Кум Насті Каменських однаково недолюблює Олега Винника і Потапа: за що і чому – всі подробиці скандалів

Зірковий кум Насті Каменських співак та продюсер Геннадій Вітер різко висловився про колегу Потапа та близького друга Олега Винника. Чому обидва потрапили до його "чорного списку"?

Український співак та продюсер Геннадій Вітер, більш відомий під псевдонімом Gena Viter, дав велике інтерв’ю, де приділив особливу увагу двом своїм колегам – продюсеру Потапу та близькому другові – співаку Олегу Виннику. Обидва артисти стали найбільшим його розчаруванням за останній час.

За словами Геннадія, у якого спільний хрещеник з Настею Каменських, з кумою у нього збереглися прекрасні дружні стосунки, проте з її чоловіком все інакше. Продюсер вважає, що репер повівся неправильно під час початку війни.

Кум Насті Каменських однаково недолюблює Олега Винника і Потапа: за що і чому
Кум Насті Каменських однаково недолюблює Олега Винника і Потапа: за що і чому

“Він не робить якихось правильних речей щодо нашої країни”, – сказав Вітер.

Щодо улюблениця української публіки з багатомільйонною армією шанувальниць співака Олега Винника, то тут залишилася глибша рана. Розрив із другом, з яким вони були дуже близькі, став для продюсера справжнім ударом. Як з’ясувалося, Вітер намагався кілька разів зв’язатися з Олегом, який раптово зник, і навіть написав повідомлення його дружині – Таїсії Сватко (Таюні), але у відповідь –  довге мовчання.

Пізніше Геннадій дізнався, що артист через спільних друзів казав, що не розуміє, чому Вітер йому не дзвонить.

Кум Насті Каменських однаково недолюблює Олега Винника і Потапа: за що і чому
Кум Насті Каменських однаково недолюблює Олега Винника і Потапа: за що і чому

“По-перше, я не маю його нового телефону, який він змінив за два-три дні. По-друге, я намагався списатися з людиною, з якою вона живе, з Таєю”, – обурюється Вітер.

Дружина Вінника Таїсія Сватко відповіла на повідомлення, але лише через сім із половиною місяців, однак продюсер уже сам не став спілкуватися.

“Мені це вже нецікаво. На жаль, Олег виявився просто слабкою людиною, яка не змогла підтримати друзів”, – висловився Вітер.

Нагадаємо, що Потап і Олег Винник є найбільшим розчаруванням не лише зіркового кума Насті Каменських, а й мільйонів українців. Навіть спроби допомогти рідній країні не згладили загального настрою співвітчизників.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.