Без нього не може жити: зірка 1+1 Людмила Барбір зізналася в почуттях, яким 24 роки – Сенічкін промовчав

Зірка ранкових ефірів на каналі 1+1 ведуча Людмила Барбір вбралася в гарну вишиванку і вирушила на головну площу Києва, щоб освідчитися у коханні.

В останню неділю травня у Києві традиційно відзначають День міста і 2024 рік не став винятком. Цього дня українці, особливо кияни чи люди, які переїхали до столиці, де влаштували своє життя, зустріли кохання, створили сім’ї та кар’єру освідчуються у коханні місту, яке надало їм шанс стати успішними та щасливими.

Багато українських знаменитостей опублікували гарні фотографії в улюблених куточках столиці та написали проникливі тексти, де коротко сформулювали, що для них означає столиця України Київ.

Так, зірка ранкових ефірів на телеканалі 1+1 Людмила Барбір оприлюднила, знімок на якому позувала у розкішній довгій сукні у національному стилі з пишними рукавами з гарною вишивкою. Доповнили святковий образ елегантна зачіска та бездоганний макіяж.

Зірка 1+1 Людмила Барбір зізналася у почуттях коханому місту
Зірка 1+1 Людмила Барбір зізналася у почуттях коханому місту

У коментарі телезірка написала:

“За 24 роки, ти став мені таким близьким і рідним…З Днем народження, Київ мій!”.

У коментарях під постом багато прихильників Людмили приєдналися до привітань, обсипали кохану ведучу компліментами.

Колега телеведучої Руслан Сенічкін цього дня працював у студії, тому приймав вітання в ефірі.

Нагадаємо, що у День Вишиванки зірка 1+1 Людмила Барбір також порадувала своїх передплатників гарним відео, на якому продемонструвала ще одну вишиванку з особистого гардеробу. Цього разу телезірка вибрала дуже незвичайну лляну сукню з оригінальними доповненнями, яку доповнила прикрасами у національному стилі.

“Обрала неймовірної краси сукню з вишитими голубами. Ця вишиванка про кохання та мир, які ми очікуємо. Створена на основі рушників 18-19 століття. Фартух – натхнений елементами традиційного українського одягу: запасками, плахтами та фартушками й виготовлений майстринями у техніці гачкування з бавовняних ниток”,- описала свій образ Людмила.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.