Стильні зірки у тренді: що обирають для прогулянок містом Катя Осадча, Злата Огнєвіч та інші

Українські знаменитості продемонстрували свої стильні образи на літо 2024. Що у тренді цього року? Які вбрання обирають наймодніші зірки з Києва та інших міст.

З настанням спекотної погоди українські знаменитості вже встигли дістати з шаф все своє нове вбрання, яке придбали цього року. Деякі з них головні модниці шоубізу вже встигли продемонструвати. Пропонуємо добірку трендових образів від корінних киянок та нових мешканців столиці.

Катя Осадча

Зірки показали купу стильних нарядів для прогулянок містом
Зірки показали купу стильних нарядів для прогулянок містом

Корінна мешканка Києва, зірка “Світського життя” Катя Осадча завжди демонструє в ефірі своїх програм елегантне вбрання, а у повсякденному житті знаменитість віддає перевагу комфортному одягу. Цього року телезірка поповнила свій гардероб стильною джинсовою міні-спідницею з необробленими краями і кишенями, що стирчать назовні, звичайною білою футболкою оверсайз і кросівками. Другий образ зірки – мила літня сукня довжиною вище колін, яку легко можна поєднувати, як з кросівками, так і з кедами чи сандалями. Ще одна сукня-міді у національному стилі.

Злата Огнєвіч

Зірки показали купу стильних нарядів для прогулянок містом
Зірки показали купу стильних нарядів для прогулянок містом

Співачка Злата Огнєвіч поповнила свій гардероб широкими спортивними штанами світлого відтінку, джинсами з накладними кишенями та різними вкороченими топами. Для особливих випадків екс “Холостячка” купила яскраву червону сукню, яка підкреслює фігуру.

Настя Каменських

Зірки показали купу стильних нарядів для прогулянок містом
Зірки показали купу стильних нарядів для прогулянок містом

Хоча Настя Каменських зараз багато часу проводить за кордоном, артистка не забуває про своїх шанувальників і регулярно демонструє їм свої стильні вбрання, які привезла з України. У гардеробі Насті є мила міні-сукня в квітковий принт, яку вона поєднує з масивними черевиками, модні джинси-банани, ошатний топ з великим вирізом, яскраві босоніжки на невеликому підборі і, звичайно ж, стильний трикотажний костюм оверсайз. У цьому випадку рожевого кольору. Не забуває Каменських та аксесуарів – кепки, високі шкарпетки, прикраси та стильні невеликі сумки.

Даша Квіткова

Зірки показали купу стильних нарядів для прогулянок містом
Зірки показали купу стильних нарядів для прогулянок містом

Блогерша Даша Квіткова вже давно позиціонує себе як “ікону стилю” і навіть веде рубрику в Instagram, де показує, як збирає свої повсякденні образи. Зазначимо, що ролики завжди мають успіх і найбільше коментуються в Мережі. Так, з чого складається літній гардероб Квіткової? Обов’язково – широкі спортивні штани, топ, бомбер та масивні кросівки на “липучках”, мила літня сукня у квіточку та брючний костюм, який Квіткова поєднувала з об’ємною білою сорочкою та червоними туфлями-човниками. У тренді також об’ємні сумки та сонцезахисні окуляри.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.