Катерина Осадча розповіла про розставання з коханим, з яким вона відчула себе мамою: це стало полегшенням

Відома українська телеведуча Катерина Осадча вперше розповіла про те, яким був її минулий шлюб та чому зірка все ж таки наважилася його завершити.

Неодноразово в мережі з’являлися плітки про те, що Катерина Осадча свого часу змогла добитися великих успіхів в кар’єрі завдяки колишньому чоловіку Олегу Поліщуку. Мовляв, екс-депутат зміг відкрити для своєї благовірної усі двері, навіть не дивлячись на той факт, що вони вже не були разом.

І дійсно після розлучення екс-пара зберегла хороші стосунки, не влаштовувала розбірки чи скандали, і навіть зараз підтримує зв’язок. Зокрема, Олег навіть з’являється на святах своєї колишньоі тещі.

Катерина Осадча розповіла про розлучення з першим чоловіком

Юрій Горбунов показав 6-річного сина від Каті Осадчої та як з користю вони проводять час
 Катерина Осадча розповіла про розлучення з першим чоловіком

Катерина довго не розповідала про те, яким був її шлюб з екс політиком, але у великому інтерв’ю все ж таки зізналася, що у їхніх стосунків не було майбутнього через велику різницю у віці. Олег постійно знаходився на роботі, мав абсолютно інші інтереси, із часом молода дівчина зрозуміла, що не отримує у шлюбі того, чого від нього очікувала.

У пари народився спільний синочок, який отримав ім’я Ілля, але вже в дитинстві хлопчик дізнався, що таке розлучення батьків. Катерина та Олег не прожили разом і п’яти років, вирішили розлучитися і з тих пір Осадча неодноразово говорила, що не вірить у шлюб.

Ба більше, якось знаменитість навіть зізналася, що після розірвання союзу відчула серйозне полегшення.

Нове кохання у її життя пройшло аж через 10 років, і Катерина не поспішала вступати у шлюб. Скільки тривав її роман з Юрієм Горбуновим досі залишається загадкою. Тим не менш, телеведучий якось розповів, що вмовив кохану піти та розписатися, коли вона була вже з величезним животом.

Своїм словам Катерина не зрадила, адже зізнавалася, що єдина причина, що може змусити її знову вийти заміж — це малюк. Зараз Катерина взагалі багатодітна мати, адже народила на цей світ аж трьох прекрасних хлопчиків: Іллю, Івана та Данила.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.