Тоня Матвієнко зізналася, навіщо пішла на роботу до Поплавського: “Співами зараз багато не заробиш”

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко дала ексклюзивний коментар на рахунок роботи з Михайлом Поплавським, з яким почала працювати не так давно.

Півроку тому знаменита українська співачка Тоня Матвієнко поховала свою матір, що надзвичайно вплинуло на її особистість, життя, а також розвиток в кар’єрі. Зірка все частіше згадує про батьків у своїх композиціях, і надихається любов’ю до них на сцені.

Безумовно, як і всі зіркові сім’ї родина Тоні Матвієнко також відчула на собі складнощі у фінансовій сфері та доходах, і навіть не приховує цього факту. Зокрема, разом з чоловіком Арсеном Мірзояном та маленькою донечкою співачка повинна була переїхати на квартиру, але ці плани не були реалізовані через події в країні.

Тоня Матвієнко розповіла, навіщо пішла працювати до Михайла Поплавського

Тихоня Тоня Матвієнко зробила тату на видному місці
Тоня Матвієнко розповіла, навіщо пішла працювати до Михайла Поплавського

Навпроти, відбулися зміни, яких Тоня Матвієнко зовсім не планувала. Так, нещодавно вона зізналася, що влаштувалася працювати в університет Михайла Поплавського. Безумовно, це рішення також продиктовано бажанням підтримати себе.

“Пішла працювати викладачкою в університеті. А на вихідні зазвичай кудись їду з концертами, багато з яких благодійні. Дуже себе завантажила, і певним чином зробила це навмисно, що хоч трошки відволікатися від тяжких думок. Активно продовжую займатися творчістю. За цей рік в мене є вже дві пісенні прем’єри. У березні представила пісню “Ти – це я”, яку присвятила мамі”

Нагадуємо, що Ніна Митрофанівна Матвієнко померла в жовтні минулого року від онкології. Зірка до останнього не розповідала правду про свій діагноз і приховувала недугу від сторонніх. Правду знали тільки найближчі. Декілька місяців Тоня Матвієнко не могла прийти до тями після великої втрати, але зараз все більше посміхається та проявляє ентузіазм в усьому.

Арсен Мірзоян підтримує дружину, але частіше знаходиться на гастролях. Як зізнавалася сім’я, зараз з маленькою Ніною здебільшого сидить її дідусь Петро Гончар.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.