Стало відомо, коли буде весілля Остапчука та Полтавської: чекати залишилося кілька років, але це ще не точно

Молода дружина Володимира Остапчука 23-річна Катерина Полтавська розповіла коли планує провести весілля зі знаменитим шоуменом. Для неї це завдання із зірочкою.

Третя дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська, яка молодша за шоумена на 16 років, часто ділиться з підписниками в Instagram подробицями особистого життя та планами на майбутнє. Так, нещодавно Катерина порушила у своїх соціальних мережах тему весілля. Це сталося після чергового заходу, де її чоловік був ведучим. Полтавська зізналася, що за півтора року життя із шоуменом вона побачила багато церемоній і тепер не знає хоче вона весілля чи ні.

23-річна дружина Остапчука не може визначитися з весіллям
23-річна дружина Остапчука не може визначитися з весіллям

Але, як з’ясувалося, плани влаштувати урочистість є. Так, у спілкуванні з передплатниками Полтавська зізналася, що поки що не готова займатися питанням організацією власного весілля через свою підвищену тривожність. До того ж цього року планується багато важливих подій, тому, можливо, церемонія відбудеться у 2026 році.

Молода дружина Остапчука зізналася, коли вони планують весілля
Молода дружина Остапчука зізналася, коли вони планують весілля

Раніше у своїх постах третя дружина Остапчука зізнавалася, що хотіла б влаштувати скромну церемонію в якомусь мальовничому містечку під Києвом, куди запросить лише найближчих та рідних.

Нагадаємо, що Катерина Полтавська – третя офіційна дружина Володимира Остапчука. До цього шоумен був 13 років у шлюбі з Оленою Войченко, від якої двоє дітей та 2 роки з нотаріусом та блогеркою Крістіною Гірник. Не встигнувши розлучитися з попередньою дружиною, Остапчук закрутив роман із 21-річною журналісткою Катею Полтавською.

Молода дружина Остапчука зізналася, коли вони планують весілля
Молода дружина Остапчука зізналася, коли вони планують весілля

Спочатку парочка приховувала свій роман. Через деякий час оголосили себе парою, що викликало бурхливе обговорення в Мережі. Багато хто не вірив, що стосунки дорослого чоловіка з дівчиною на 16 років молодші продовжаться довго. Проте, у 2024 році стало відомо, що Володимир Остапчук та Катерина Полтавська офіційно оформили свою спілку та розписалися у РАГСі. На підтвердження подали навіть документ.

Дружина Володимира Остапчука зізналася, як таємно вийшла заміж за ведучого

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.