Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою та показала малюка від казахстанського мільйонера: “Ми чекали на тебе”

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою та народила від свого чоловіка-мільйонера Алмаза. Як виглядає новонароджене маля?

Вперше Іванна Онуфрійчук вийшла заміж лише 3 роки тому. Однак, з яким розмахом! Спочатку зірка відіграла розкішне весілля разом з мільйонером з Казахстану на Мальдівах, куди покликала лише найближчих, а пізніше влаштувала розкішна торжество в центрі Києва.

На обидвох святах для гостей виступав Дан Балан.Для свята замовили купу квітів, надзвичайні декорації, якісну музику, і все те, що хоче велика кількість жінок на земній кулі. Бізнесмен подарував своїй обраниці абсолютно все, що вона хотіла для свята. А сама вона з’явилася на весіллі у розкішні сукні, яку для неї шили на замовлення декілька місяців.

Іванна Онуфрійчук стала мамою та показала новонародженого малюка

Найбагатші жінки українського шоубізу: Камалія, Полякова та Онуфрійчук
Іванна Онуфрійчук стала мамою та показала новонародженого малюка

Невдовзі після розпису Івана переїхала до свого коханого у Швейцарію, однак час від часу з’являлася в Україні, особливо по роботі. Після 24 лютого пара повністю осіла в Женеві. Тоді ж Івана вперше заговорила про те, що дуже хоче дитину, і вони з чоловіком працюють над цим питанням. Пара робила це з лікарями і готувалася до поповнення в сім’ї.

Досить довго шанувальники підозрювали Іванну у вагітності, і все ж таки це сталося. Телеведуча розповіла правду про свій стан вже тоді, коли в неї був величезний живіт, приховувати сенсу його не було, і батьки мали певні відомості про здоров’я дитини. Тоді ж Іванна та Алмаз провели вечірку, в результаті якої дізналися стать дитини — хлопчик.

Днями щаслива подія все ж таки відбулася. Іванна опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з пологового будинку, а також показала свого маленького новонародженого синочка.

Новоспечені батьки активно приймають вітання в коментарях, однак не надто виходять на зв’язок, що не дивно, адже їм є чим зайнятися. Зокрема, у дописі Іванна нагадала про те, як сильно вони чекали на спільну дитину.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.