Надя Дорофєєва показала свій животик на тлі чуток про вагітність: з Мішею Кацуріним чекають на дитину?

Чутки про можливу вагітність Наді Дорофєєвої регулярно вирують в інформаційному полі. А нові фото зірки змушують прихильників придивлятися до її фігури, вишукуючи підказки.

Чим більша популярність публічної особи, тим більше чуток вирує навколо її імені. Самотніх зірок прихильники пов’язують стосунками, неодруженим парам приписують планування весілля, а коли шлюб офіційно оформлений — поповнення в сім’ї. Не обійшли стороною чутки і пару Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна.

Вже довгий час прихильники намагаються знайти підтвердження вагітності співачки. Однак щоразу припущення фанатів спростовуються самою ж зіркою. Так сталося і цього разу: Надя Дорофєєва поділилася фото свого нового образу, на якому помітно струнку фігуру знаменитості та її плаский спортивний животик.

Надя Дорофєєва поділилася фотографією свого животика
Надя Дорофєєва поділилася фотографією свого животика

Дорофєєва знайшла спільну мову з дітьми Кацуріна

Нагадаємо, що обоє в зірковій парі уже були в шлюбі незадовго до початку стосунків. Міша був одружений з Євгенією Пановою, але їх шлюб протривав недовго. Протягом 7 років чоловік був у стосунках з дизайнеркою та рестораторкою Дашею Кацуріною. Від цього шлюбу він має доньку Олександру та сина Івана.

Незважаючи на розлучення в 2022 році, колишнє подружжя зберегло дружні стосунки і активно займається спільним вихованням дітей. Дорофєєва, як нова дружина Кацуріна, також стала частиною їхнього життя. Надя налагодила чудові стосунки з дітьми свого чоловіка і часто проводить з ними час.

Надя Дорофєєва поділилася фотографією свого животика
Надя Дорофєєва поділилася фотографією свого животика

Сама співачка була одружена з Володимиром Дантесом, з яким також розірвала стосунки у 2022 році. Розлучення стало несподіванкою для багатьох шанувальників пари. Дітей від попереднього шлюбу у Наді немає. Наразі нічого невідомо і про плани 34-річної зірки стати батьками з Кацуріним.

Бажання розвиватися в творчому плані

Наразі Дорофєєва продовжує активно писати музику. Нещодавно співачка випустила трек разом з Мішею Лебігою. Зараз Надя активно продовжує писати новий альбом, яким, ймовірно, порадує публіку лише за кілька місяців. Можливо, в нових піснях дівчина подарує публіці натяки щодо теми материнства та її місця в житті зірки.

Надя Дорофєєва поділилася фотографією свого животика
Надя Дорофєєва поділилася фотографією свого животика

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.