Навіть Коляденко та Зібров такого не очікували: 54-річна Ірина Білик вразила кардинальним перетворенням

Ірина Білик викликала фурор своїм новим перетворенням, але більше вразив коментар, який співачка залишила під відео. Такого від неї ніхто не чекав. Навіть Коляденко та Зібров будуть здивовані

Співачка Ірина Білик є однією з небагатьох українських артисток, яка постійно дивує шанувальників своїми неймовірними перевтіленнями. За довгі роки творчої кар’єри знаменитість побувала у різних образах, починаючи від гламурної леді, закінчуючи – брутальною рокершею. Фанати із захопленням стежили за експериментами Ірини і щоразу вона їх вражала. Проте ніхто не очікував, що 54-річна співачка може придумати таке.

Так, сьогодні у мікроблозі Ірини Білик з’явилася публікація. На відео Ірина постала у чорній сукні з високим розрізом, поверх якого був одягнений шкіряний плащ. Завершили образ тонкі чорні колготки, масивні черевики, гарне укладання та бездоганний макіяж від молодого візажиста Єгора Андрюшина.

“Чи змогли б ви знятися для обкладинки Playboy? Вас підтримав би ваш коханий у цьому сміливому кроці, що сказав би?”, – поцікавилася Білик у своїх підписників.

Як тільки пост з’явився в мережі, його відразу почали коментувати. В основному це були компліменти на адресу співачки. Шанувальники не сумнівалися, що Білик у тому вигляді та стані, в якому знаходиться зараз легко може прикрасити обкладинку популярного глянцю.

 Ірина Білик вразила кардинальним перетворенням
Ірина Білик вразила кардинальним перетворенням

Нагадаємо, що в недавньому інтерв’ю Славі Дьоміну колишній чоловік Ірини Білик хореограф Дмитро Коляденко знову заговорив про свою екс-дружину. Обговорюючи жінок, які йому подобаються, шоумен зазначив – розумні, самодостатні, талановиті та фантазерки. Трохи замислившись додав:

“Білик взагалі королева с..а”.

Коляденко про Ірину Білик
Коляденко про Ірину Білик

Нагадаємо, що співачка Ірина Білик завжди користувалася увагою чоловіків. Вона мала п’ятьох чоловіків – двох цивільних і трьох офіційних з якими артистка побувала в РАГСі.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.