Відома іноземна співачка зізналася про пропозицію від Святослава Вакарчука: Ляля Фонарьова все знала

Святослав Вакарчук не надто говіркий в усьому, що не стосується його творчості та кар'єри, і зазвичай не розповідає шанувальникам ті речі, які насправді для них дуже цікаві.

Святослав Вакарчук — один з тих знаменитостей, які не потребують ніякого піару. Ба більше, будь-яка новина навколо нього перетворюється на справжню сенсацію. Безумовно, це результат його таємничої поведінки та небажання розкривати правду про особисте життя, спілкування з іншими зірками, відстороненість від скандалів, тощо.

Втім, його колеги час від часу все ж таки розповідають публіці те, чого вона не знає про свого кумира. Зокрема, нещодавно Ніно Катамадзе дала інтерв’ю, в якому розповіла про пропозицію, що отримала від Вакарчука майже 20 років тому.

Ніно Катамадзе розповіла, яку пропозицію отримала від Святослава Вакарчука

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його нова дружина
Ніно Катамадзе розповіла, яку пропозицію отримала від Святослава Вакарчука

Пані Ніно одразу ж підтримала Україну, неодноразово висловлювала свою позицію, і зізнається, що навіть хоче навчитися українській мові. Так само вона з великим трепетом ставиться до своїх українських колег, зокрема до Джамали.

У своєму новому інтерв’ю зірка також розповіла, що колись Святослав Вакарчук проявив себе у ті часи, коли саме Ніно потребувала підтримки, і запропонував їй допомогу.

“Я дуже поважаю та прихиляюся до Слави Вакарчука. Радію, коли він приїжджає до Грузії. Намагаюся завжди прийти до нього на концерт. Він завжди помічає мене і приходить туди, де стою. Це дуже потужно для мене – зустріч двох дітей різних країн, які страждають. 2008 року Слава мені зателефонував і запропонував допомогу, щоб я переїхала до безпечного місця до України”

Нагадуємо, що зараз музиканта здебільшого гастролює Україною та збирає кошти на благодійних концертах. У зірки двоє маленьких дітей, але він майже не з’являється вдома. У своєму коментарі чоловік заявив, що йому довелося розставити пріоритети, і так як він бажає своїм спадкоємцям щасливого майбутнього на їхній батьківщині, то йому довелося приймати активну участь у благодійній діяльності.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.