Дивись Мурат, що втратив: 45-річна Ані Лорак показала, чим краще Реус та Фоксі – актриса є актриса

Співачка Ані Лорак щосили намагається здивувати шанувальників. В останньому кліпі артистка представила сім образів, починаючи від школярки, закінчуючи Анною Кареніною.

Співачка Ані Лорак, яка навіть після початку війни, як ні в чому не бувало, продовжує будувати кар’єру в Росії, нещодавно отримала премію «Легенда поп-культури». Артистку відзначили високим званням за її таланти співати та мовчати, які вона так завзято демонструє.

Ані Лорак показала сім образів для нового кліпу
Ані Лорак показала сім образів для нового кліпу

Так, напередодні співачка презентувала нову пісню “Танці”, на яку зняла кліп, де з’явилася у різних образах, починаючи від школярки, вчительки музики та завуча школи до головної героїні роману російського класика Лева Толстого “Анна Кареніна”. У своєму мікроблозі Кароліна оприлюднила колаж, де зібрала всі свої перетворення.

Ані Лорак показала сім образів для нового кліпу
Ані Лорак показала сім образів для нового кліпу
Ані Лорак показала сім образів для нового кліпу
Ані Лорак показала сім образів для нового кліпу

У коментарях було багато відгуків, у тому числі й українців.

“Писок вже як відро і коли стара цотка вже не може змиритися, що вона вже не дівчинка”, – написала одна з підписниць.

Росіяни навпаки були в захваті і обсипали Лорак компліментами. До речі, а як оцінив новий кліп її колишній чоловік турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, котрий досі відстежує Instagram екс-дружини? Цікаво, що Лорак теж стежить за життям екса.

Нагадаємо, що турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу був одружений з Ані Лорак рівно 10 років. На початку 2019-го пара офіційно повідомила про розлучення. Причиною стали зради чоловіка. Лорак дізналася про це, але до останнього відмовлялася вірити і деякий час намагалася зберегти шлюб. Однак, все було марно.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Після розлучення Мурат час даремно не втрачав і відразу знайшов Лорак заміну та став зустрічатися з молодою візажисткою Лілією Реус. За кілька років пара розписалася. Шлюб тривав лише 6 місяців. У процесі розлучення Налчаджиоглу вже почав зустрічатися з моделлю Анастасією Фоксі, яка і зараз єйого коханою. У Мережі відзначають, що всі три жінки Мурата дуже схожі між собою. Ймовірно, інтуїтивно обирає дівчат типу свого колишньої дружини. А що ви думаєте з цього приводу?

Що спільного у всіх обраниць Мурата Налчаджиоглу
Що спільного у всіх обраниць Мурата Налчаджиоглу

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.