Григорій Решетнік показав зустріч із дружиною після того, як вона покинула його з дітьми: на себе не схожа

Григорій Решетнік показав свою зустріч з дружиною після того, як Христина залишила його з дітьми та поїхала. Що зараз відбувається в родині?

Не так давно відомий український телеведучий Григорій Решетнік залишився сам зі своїми дітьми. Його дружина Христина вперше за декілька років залишила синів разом з батьком та рушила на відпочинок.

Однак, у цьому питанні телеведучий вже досвідчений, і прекрасно знає, як впоратися зі своїми хлопчиками. За цей час, Христина встигла добре відпочити за кордоном, а також показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як пройшли її дні без матусиних турбот.

Григорій Решетнік показав свою зустріч з дружиною після тривалої розлуки

Хто забирає всі гроші у Григорія Решетніка
 Григорій Решетнік показав свою зустріч з дружиною після тривалої розлуки

Примітно, що неодноразово Христина та Григорій нагадували, що після 24 лютого майже не їздили за кордон, як вони це робили раніше. А сімейна поїздка в Європу, яка якраз зівпала з робочим замовленням Григорія викликала шквал негативу у публіки.

Саме тоді родина нагадала, що не виїхала з України, коли це робили всі інші, залишалася в Івано-Франківську, усіма можливими способами допомагала своїй країні, а коли з’явилася можливість виїхати через роботу, вони це зробили та дали шанс дітям трохи розслабитися.

Врешті-решт, для Христини та хлопчиків відпочинок переріс у місячну відпустку. Телеведучий тим часом продовжував перебувати в Україні у зв’язку з роботою. Тоді ж він підкреслив, що вимушений працювати набагато більше, адже йому необхідно фінансово підтримувати аж трьох маленьких дітей.

Христина тим часом також заробляє за допомогою свого блогу, і звичайно може собі дозволити одиночні поїздки. І хоча вона організовує їх неймовірно рідко, часом все ж таки їй вдається відпочити та змінити обстановку.

Нагадуємо, що у своїх інтерв’ю пара також говорила про свою готовність стати батьками ще раз, і навіть неодноразово обдумувавла можливість забрати дитину з дитячого будинку.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.