Чекала цього 4 роки і вирішила все зробити сама: Катя Репяхова та Віктор Павлік нарешті зіграли весілля

Чотири роки весільна сукня молодої дружини Віктора Павліка висіла у шафі. Більше Катя Репяхова чекати не мала наміру і сама організувала весілля в таємниці від зіркового чоловіка. Як це було?

За останні кілька тижнів співак Віктор Павлік зазнав кількох потрясінь – спочатку серйозна операція на серці з реанімацією, а потім подія, на яку він ніяк не очікував. Так, днями четверта дружина артиста блогерки Катя Репяхова влаштувала чоловікові сюрприз. Дівчина попросила приїхати його за певною адресою у призначений час та обов’язково у святковому костюмі. Віктор дуже здивувався, але виконав прохання дружини. Перші фото з події з’явилися напередодні, на них зафіксовано реакцію артиста на сюрприз дружини.

Катя Репяхова влаштувала Віктору Павліку несподіваний сюрприз
Катя Репяхова влаштувала Віктору Павліку несподіваний сюрприз

А сьогодні, 30 травня, Катерина Репяхова оприлюднила відео із весільної церемонії, яку вона влаштувала потай від чоловіка. Все виглядало дуже красиво – зелений лужок, саксофоніст, столики з фруктами та шампанським, Віктор Павлік в елегантному костюмі та щаслива молода дружина у розкішній весільній сукні, що висіла у шафі довгих чотири роки. За всією церемонією спостерігав їхній маленький син Мишко.

Емоції зашкалювали – були сльози та сміх, закохані очі нареченого та нареченої, їхні ніжні обійми та поцілунки. Дуже зворушливо та красиво.

Віктор Павлік та Катя Репяхова зіграли весілля
Віктор Павлік та Катя Репяхова зіграли весілля

Нагадаємо, що чотири роки тому, після кількох років таємного роману, співак Віктор Павлік офіційно одружився зі своєю колишньою шанувальницею, помічницею та концертним директором Катериною Репяховою. Пара планувала зіграти весілля, але обставини не дозволяли їм це зробити – спочатку пандемія, потім війна. Однак, на ці чотири роки сім’я пережила разом багато хвилюючих моментів – народження сина, пластична операція Каті, скандали у ЗМІ, серйозна операція Віктора і тепер нарешті весілля.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.