В родині Софії Ротару приймають привітання: в цей день сталося довгоочікуване поповнення – це дівчинка

Легендарна українська співачка Софія Ротару повідомила щасливу новину та показала, як виглядає нині наймолодша спадкоємиця її сімейства. Деталі в статті.

Легенда української естради Софія Ротару хоча й присвятила все своє життя кар’єрі, завжди говорить про те, що найголовнішим для неї являється сім’я. Особливо часто вона почала це повторювати останні 10 років. Інші члени сім’ї беруть з неї приклад і також розповідають про свої високі стандарти в тому, що стосуються родини та генеалогії.

Зокрема, неодноразово Руслан говорив про те, що хотів на все життя, як у своїх батьків. Так само його дочка Софія не поспішала виходити заміж, пояснюючи це тим, що тема дуже серйозна для неї і не терпить метушні.

Софія Ротару привітала єдину онучку Соню Євдокименко з днем народження

Онучка Софії Ротару покинула США
Софія Ротару привітала єдину онучку Соню Євдокименко з днем народження

Власне, і сама Софія Ротару не надто хотіла би давати свою онучку заміж за мільйонера Дениса Жаданова, з яким дівчині приписували майбутній шлюб. Софія Михайлівна говорила про те, що її спадкоємиця занадто молода для цього.

Зараз дівчина проживає в Сполучених Штатах Америки, працює моделлю та вчиться на дизайнера, а також нещодавно вступила у нові стосунки — вона зустрічається з молодим спадкоємцем мільярдів. Красуня отримала в спадок вроду і від своєї матері, і від бабусі. Дівчина дуже елегантна, тактовна, вихована, має розкішні зовнішні дані та вміє налагоджувати зв’язок з публікою.

Свого часу дівчина навіть намагалася піти стопами своєї бабусі та побудувати музичну кар’єру, але швидко здалося. У цьому питанні її брат більш наполегливий та впертий.

Софія Ротару привітала єдину онучку Соню Євдокименко з днем народження

І хоча родина розкидана зараз по всьому світу, вона неймовірно міцно, і усі її члени підтримують одне одного. Зокрема нещодавно Софія Михайлівна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання до своєї єдиної онучки Соні, яка 30 травня святкує день народження.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.