Схудла і різко змінила зачіску: як виглядає зараз 50-річна екс-дружина Пономарьова Олена Мозгова

Продюсер Олена Мозгова, яка три роки тому схудла на 22 кг, кардинально змінила зачіску. Вибір стрижки був дуже несподіваним та здивував шанувальників.

Три роки тому продюсер Олена Мозгова приголомшила своїх шанувальників кардинально перетворенням і повідомила, що за 6 місяців їй вдалося схуднути на 22 кілограми. Причому ніяких виснажливих тренувань у спортзалі та строгих дієт, як стверджує знаменитість, вона не застосовувала, а просто змінила свій раціон харчування. Нові фотографії зірки, яка важила 85 кг, а стала 63 кг приголомшували.

Олена Мозгова схудла на 22 кг
Олена Мозгова схудла на 22 кг

Ще більше вразило шанувальників, коли протягом трьох років Олені вдалося залишитися в колишніх формах. Нині Олені Мозговій 50 років. Вона, як і раніше, має чудовий вигляд і готова до нових експериментів із зовнішністю. Так, напередодні в соціальних мережах продюсерки з’явилася фотографія, на якій вона постала з розкішним довгим волоссям.

Олена Мозгова різко змінила зачіску
Олена Мозгова різко змінила зачіску

Це викликало велике здивування, адже напередодні Мозгова мала стрижку – каре, а до цього боб.

Олена Мозгова різко змінила зачіску
Олена Мозгова різко змінила зачіску

Зважаючи на все, Мозгова вирішила наростити собі волосся, бо готується до дуже важливого заходу, присвяченого своєму легендарному батькові – музикантові та композитору Миколі Мозговому.

“Ще ніколи я так старанно не готувала свій номер у концерті Тата… цього разу все інакше. Маю час та натхнення зробити щось по-справжньому дивовижне.. навіть не бути тримати в секреті яку саме пісню я собі обрала.. це золотиста Осінь. Дуже її люблю і давно мріяла заспівати саме її”, – написала Олена.

Нагадаємо, що напередодні зірка з’явилася у новому образі на концерті, присвяченому ювілею знаменитого українського ансамблю народного танцю імені Павла Вірського та 85-річному ювілею його керівника Мирослава Вантуха. Роблячи останні штрихи перед виходом на сцену Олена міркувала про любов до себе. Вона сама пройшла довгий шлях від неприйняття до повної гармонії та вирішила поділитись своїми висновками з шанувальниками.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.