Потап вперше розповів про свій зв’язок із Заворотнюк і не став приховувати своїх почуттів: “Я любив Настю”

Знаменитий український продюсер Потап потрапив у вельми незручну ситуацію через Анастасію Заворотнюк, але швидко зробив звернення та розповів дещо особисте..

Вранці 30 травня стало відомо про велику втрату: з життя пішла знаменита російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка свого часу подарувала дитинство дітям багатьох країн. Виконавиця ролі няні віки стала близькою для всіх, і навіть останні події не змінили ставлення до артистки, яка з 2019 року взагалі не виходила на зв’язок і боролася за своє життя.

Відомо, що в неї була велика кількість друзів в українському шоу-бізнесі. І хоча її родина зв’язана з людьми, що налаштовані інакше, шанувальники не припиняли ділитися своїми думками на рахунок того, яку позицію займає саме вона.

Потап розповів про свої стосунки зі знаменитою акторкою

Потап публічно звернувся до своєї матері та привітав її
Потап розповів про свої стосунки зі знаменитою акторкою

З її смертю в мережі почало з’являтися дуже багато особистої інформації. Зокрема багато знаменитостей публічно поділилися співчуттями, а також висловили свої емоції. Незабаром у пресі повідомили, що Потап висміяв кончину артистки.

Нібито репер познущався над смертю Анастасії Заворотнюк, тому що у серіалі жартували над українцями. Однак, Потап одразу ж вийшов на зв’язок і зробив спростування у своєму блозі. Зокрема він заявив, що був близький колись з акторкою, і дуже її любив.

Потап розповів про свої стосунки зі знаменитою акторкою

“Про мене часто пишуть що попало, але коли вже наші ЗМІ підхопили новину, згенеровану в російському інфопросторі і яка спочатку з’явилася саме в їхніх новинах, то хочу сказати: не довіряйте сфотошопленим скрінам. Це приклад, як нас намагаються виставити нелюдами. Ми ж із вами розумне суспільство, яке вміє аналізувати й перевіряти те, що бачимо, чуємо і читаємо”

Примітно, що здебільшого в пресі повідомляли про те, що Олексій дійсно виставляв це stories, а потім його одразу видалив. Однак, Олексій запевняє, що це підробка, і дані і скріни українська преса взяла з російської.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.