За кого насправді Аліна Гросу вийшла заміж: знаменитий чоловік із великими амбіціями – шлюб вже не простий

Подруга Аліни Гросу розповіла, за кого співачка вийшла заміж. Зірка досить довго тримала в секреті особистість свого обранця, яким вирішила побудувати майбутнє.

Відома українська співачка Аліна Гросу вже мала досвід невдалого шлюбу. 6 років тому вона вийшла заміж за московського бізнесмена Олександра Комкова, з яким вже через півроку прийняли рішення розлучитися. Тоді співачка не стала робити таємницю з драми, яка розігралася в її сім’ї.

Хоча у молодих людей було абсолютно все для щасливого життя: і робота, і бізнес, і величезна квартира, поладнати вони не змогли. Через півроку Олександр попросив у дружини перерви в стосунках нібито під час цієї перерви зрадив їй. Назад його Аліна не прийняла. Лише через багато років співачка зізналася, що насправді дуже переживала, і думала, що вони все ж таки зможуть помиритися. У той період в неї почалися стосунки з відомим актором.

Подруга Аліни Гросу розповіла, за кого співачка вийшла заміж

Аліна Гросу відповіла на питання про наступне весілля
 Подруга Аліни Гросу розповіла, за кого співачка вийшла заміж

Вдруге співачка вийшла заміж в Сполучених Штатах Америки. Вона зробила з цієї події справжній піар, адже помістила кадри з весілля у кліп, але особистість свого нареченого не розкрила.

А деякі схиляються, що це Роман Полянський, з яким співачка нібито розійшлася наприкінці 2022-го. Артистка навіть не надає ніяких підказок на цей рахунок.

Пізніше у мережі з’явилася інформація від інсайдерів. Нібито з Богданом Беспаловим зв’язалася подруга Аліни Гросу і розповіла про те, що співачка не хоче показувати свого чоловіка через його популярність.

Аліна Гросу зізналася, чому приховує свого чоловіка
Подруга Аліни Гросу розповіла, за кого співачка вийшла заміж

За її словами, він — знаменита людина, і до того ж амбіційна і здатна скласти конкуренцію Аліні. Ба більше, нібито в сім’ї вони все ще боряться між собою, а тому робити ці стосунки публічними обидва вважають поганою ідеєю.

Аліна Гросу одразу ж відреагувала на дану новину та заявила, що не знала, що в неї є такі подруги. Але при цьому спростовувати сказане не взялася, залишивши багато відкритих питань.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.