Екс-дружина Потапа Горова розповіла, як вийшла у 16 років заміж та за кого: “Це був дуже класний прикол”

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова вперше розповіла, як вийшла заміж у 16 років такого обрала своїм чоловіком.

Любовну драму, яка розігралася між Потапом, Іриною Горовою та її колишнім чоловіком преса розповіла публіці ще багато років тому. Тоді шанувальники дізналися, що виявляється Олексій одружився на дружині свого кращого 2-я Юрія, що викликало вельми неоднозначну реакцію у аудиторії. Втім, на той момент в майбутньому зірки були молоді, а рішення вони приймали, будучи ще нікому невідомими.

Ірина Горова розповіла, як вийшла заміж у 16 років

Ірина Горова показала, як проводить час з Євгеном Галичем вдома
 Ірина Горова розповіла, як вийшла заміж у 16 років

У своїх інтерв’ю Ірина зазвичай уникала розповіді про першого чоловіка, хоча і зізнавалася, що поважає його досі підтримую з ним зв’язок, і все заради дочки Наталки, яка є його рідною дочкою.

Окрім того, Ірина Горова часто називала себе найкращою колишньою дружиною і навіть публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільні сімейні кадри, на яких світився Юрій. Потап та Горовий працювали разом не один рік, і це вже у той період, коли Ірина Горова виносила та народила Олексію сина.

Однак, лише нещодавно Горова вирішила розповісти про те, як саме розпочалася її історія з першим обранцем.

“У 16 заміж вийшла. Не по вагітності, просто по-прикольчику. Уяви, мені 16, я вступила до університету, почала навчатися і приходжу з обручкою, щоб всі бачили. Це був дуже класний прикол. Це був 1994 рік. Познайомилися ми влітку, а розписалися в листопаді. Чотири місяці ми були знайомі”, – розповіла Ірина Горова.

Втім, народила свою першу дитину Ірина Горова також рано, і зізнавалася, що була вельми незрілою, а тому навіть залишала дитину охоронцю, щоб піти на дискотеку.

Мовляв, хотілося молодіжного життя, і вона собі в цьому не відмовляла, навіть попри наявність в неї малюка. На щастя, це поганим чином не відобразилося ні на дитині, ні на сім’ї, ні на стосунках між матір’ю та дочкою. Зараз Наталка проживає за кордоном, заміжня і будує успішну кар’єру маркетолога.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.