Обручка, весільна сукня та освідчення в коханні: Злата Огнєвіч нарешті зізналася, до чого це все було

Співачка Злата Огневич, яка останнім часом інтригувала шанувальників майбутнім весіллям із якимось загадковим чоловіком, нарешті розкрила всі карти.

Екс”Холостячка” Злата Огнєвіч, яка так і не знайшла ще своє кохання ні на проєкті, ні в реальному житті, останні кілька днів інтригувала своїх шанувальників відео, де натякала на майбутнє весілля. Спочатку Злата засвітила каблучку з діамантом, а потім оприлюднила відео з весільного салону, де з консультантом обирає весільну сукню. Було навіть кілька примірок на камеру.

Злата Огнєвіч натякнула на швидке весілля
Злата Огнєвіч натякнула на швидке весілля
Злата Огнєвіч зізналася, навіщо вибирала весільну сукню
Злата Огнєвіч зізналася, навіщо вибирала весільну сукню

Однак багато фанати були здивовані, адже в останньому своєму інтерв’ю артистка розповідала, що на даний момент її серце вільне і вона ще не зустріла чоловіка, який оцінить усі її достоїнства. У розмові з Олексієм Сухановим 38-річна співачка розповіла про свої минулі стосунки, які зазнали повного краху.

Злата Огнєвіч розповіла, чому від неї пішов Андрій Задворний та ще кілька чоловіків
Злата Огнєвіч розповіла, чому від неї пішов Андрій Задворний та ще кілька чоловіків

Усі кохані Огневич, у тому числі підприємець Андрій Задворний, якого вона сама обрала серед 16 претендентів на “Холостячці”, кинули її. Тож до чого Злата Огнєвіч показала обручку і наміряла весільні сукні?

Сьогодні, 31 травня, співачка все пояснила. Так, у мікроблозі артистки з’явилося відео із її новим кліпом на пісню “Кохаю”. Ймовірно, це і був “підігрів” публіки до прем’єри.

Нагадаємо, що напередодні в Мережі почали стрімко поширюватися чутки про те, що Злата Огнєвіч вагітна. Приводом послужила фотографія, на якій чітко видно животик, що помітно округлився. Хто оприлюднив знімок у Мережі, невідомо. Хоча відомий блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці українських зірок, вважає, що це зробила сама Злата разом зі своїми піарниками. А артистка запевняє, що це не вона.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.