Американський мільярдер публічно зізнався у коханні онучці Ротару: ще один багатій не встояв перед її шармом

Онука Софії Ротару 23-річна Соня Євдокименко зустрічається лише з достойними чоловіками. Тільки дівчина розлучилася з українським мільйонером, як на обрії замаячив американський мільярдер.

Єдиній онучці Софії Ротару лише 23 роки, а дівчина вже встигла підкорити серця, як мінімум, трьох достойних та дуже забезпечених чоловіків. Щойно Соня виїхала за кордон, то почала зустрічатися з молодим французом, незабаром її інтерес переключився на успішного мільйонера українського походження Дениса Жданова, який на той час був у списку журналу Forbes, як один із найуспішніших бізнесменів у IT-сфері. Близько двох років тривав роман, і здавалося, що все йде до весілля, проте восени 2023 року зі сторінки Соні в Instagram зникли всі їхні спільні фотографії, після чого підписники дівчини зробили висновок, що пара розлучилася.

Онучка Софії Ротару Соня Євдокименко та Денис Жданов
Онучка Софії Ротару Соня Євдокименко та Денис Жданов

Минуло кілька місяців і Соня засвітилася у своїх соцмережах із ще більш забезпеченим чоловіком – спадкоємцем однієї з найбагатших сімей США – підприємцем Максом Лернером. Пара з’явилася разом на одному із заходів. Далі з’явилася ще одна спільна фотографія.

22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда
22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда

А днями мільярдер уже сам присвятив посаду Внучці Ротару. У день народження Соні Євдокименка серед привітань від знаменитої бабусі, батьків – Руслана та Світлани Євдокименко та брата Анатолія, який виїхав за кордон, з’явилася публікація американця.

Вітання від бабусі, батьків та брата
Вітання від бабусі, батьків та брата

У коментарі до фото, де він і 23-річна Соня сиділи обійнявшись, Лорнер написав “Happy Birthday” і відзначив червоне серце. Це перша публічна поява Соні у соцмережах американського мільярдера.

Американський мільярдер публічно зізнався у коханні онучці Ротару
Американський мільярдер публічно зізнався у коханні онучці Ротару

Нагадаємо, що Соня Євдокименко вже кілька років живе у США. Дівчина здобула освіту в галузі мистецтва та дизайну, а також успішно працює моделлю. Соня постійно знімається для модних глянців і регулярно прикрашає їхні обкладинки. 2023 року онука Ротару була помічена на французькому тижні моди.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.