Була, як дівчинка, а стала ще молодшою: Надя Дорофєєва обрізала чубок – відчуття, ніби змінилося все

34-річна Надя Дорофєєва, яка завжди виглядала набагато молодшою ​​за свої роки, обрізала чубчик. Сама не очікувала такого ефекту – змінилося все!

Співачка Надя Дорофєєва вже давно вирізняється серед зіркових колег своїм оригінальним стилем. В основному в гардеробі артистки трендові молодіжні речі, в яких вона виглядає набагато молодшою ​​за свої роки. А вчора Дорофєєва стала виглядати ще молодшою. Так, у мікроблозі співачки з’явилося відео, яке вона записала у салоні краси в той момент, коли обрізала чубчик. Результат приголомшив навіть саму співачку. Реакція Наді:

“Трохи підрізала чубок, а відчуття, що змінилося все”.

Надя Дорофєєва обрізала чубок і стала ще молодшою
Надя Дорофєєва обрізала чубок і стала ще молодшою

Зазначимо, що Надя Дорофєєва ніколи не змінювала зачіску. З початку своєї кар’єри співачка завжди була з довгим волоссям. Єдине, змінювався відтінок волосся. Ще заміжня за Дантесом Дорофєєва фарбувалася у світліший відтінок, який їй також дуже йде.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва та Володимир Дантес майже вісім років були одружені. Пару називали ідеальною – співаки виглядали дуже щасливими, тому коли вони оголосили про своє розлучення в березні 2022 року, для багатьох шанувальників це стало справжнім шоком. Вже потім стало відомо про те, що Надя пішла до друга сім’ї Михайла Кацуріна, за якого згодом і вийшла заміж.

Надя Дорофєєва вперше розповіла про таємне весілля з Мішею Кацуріним
Надя Дорофєєва вперше розповіла про таємне весілля з Мішею Кацуріним

У недавньому інтерв’ю Дорофєєва зізналася, що на той момент на її адресу було багато “хейту”. Спочатку вона дуже переживала, а потім звикла і більше не звертає уваги на коментарі у Мережі.

Що ж до Дантеса, він, навпаки, опинився у “улюбленцях”. Особливо після того, як став зустрічатися з колишньою дружиною чоловіка Дорофєєвою – дизайнеркою та власницею власного бренду одягу Дашею Кацуріною. До речі, багато хто зазначає, що Дорофєєва копіює стиль Даші?

Надя Дорофєєва та Даша Кацуріна обирають одне й те ж взуття та одяг
Надя Дорофєєва та Даша Кацуріна обирають одне й те ж взуття та одяг

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.