Скільки насправді було дітей у Кузьми Скрябіна, крім доньки Барбари: Ірина Білик народила повну його копію

Кузьми Скрябіна вже немає 9 років, але пам'ять про артиста досі жива. Скільки було насправді дітей у артиста? І чому сина відомої співачки постійно порівнюють із Андрієм Кузьменком?

Популярний український співак Кузьма Скрябін загинув у автомобільній катастрофі 9 років тому, але досі у День народження та день смерті артиста усі колеги та друзі публікують пам’ятні пости, де діляться своїми спогадами. Не забувають Кузьму та шанувальники. Особисте життя Скрябіна досі викликає у них інтерес. Що сталося з його дочкою, якій уже 27 років і чи є ще діти артиста?

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

Відомо, що Кузьми Скрябіна у шлюбі зі Світланою Бабійчук народилася єдина дочка, яку назвали дуже незвичайним ім’ям – Марія-Барбара. Співак душі в ній не чув і називав ласкаво Басей. На момент загибелі батька дівчинці було 17 років. Вона дуже тяжко пережила втрату батька.

Дружина та дочка Кузьми Скрябіна на відкритті його іменної зірки у Києві
Дружина та дочка Кузьми Скрябіна на відкритті його іменної зірки у Киє

Однак у Мережі постійно з’являються чутки, що син однієї відомої співачки, яка була дуже близька до музиканта, зростає копією Андрія Кузьменка. Йдеться про Ірину Білик та її старшого сина Гліба. Коли співачка оприлюднила фото молодого хлопця, всі ахнули від подиву – син Білик просто копія Скрябін.

Ірина Білик показала сина, який виявився дуже схожим на Кузьму Скрябіна
Ірина Білик показала сина, який виявився дуже схожим на Кузьму Скрябіна

У коментарях завжди про це писали.

Ірина Білик показала сина, який виявився дуже схожим на Кузьму Скрябіна
Ірина Білик показала сина, який виявився дуже схожим на Кузьму Скрябіна

Сама Ірина ніколи не коментувала чуток. Однак, деяка подібність все ж таки помітна. У Гліба Оверчука таке ж довге і кучеряве волосся, як у Кузьми. Хлопець такий самий статний і харизматичний.

Син Ірини Білик виріс повною копією Кузьми Скрябіна
Син Ірини Білик виріс повною копією Кузьми Скрябіна

Нагадаємо, що у Ірини Білик двоє синів. Старший Гліб народився у шлюбі з моделлю Андрієм Оверчуком у 1999 році.Молодший Табріз з’явився в Ірини за допомогою сурогатного материнства. Батьком хлопчика є відомий фотограф та стиліст азербайджанського походження Аслана Ахмадова. Про батька старшого сина Білик інформації немає, а про батька Табриза відомо, що в 2023 році Аслан переїхав на постійне місце проживання в США, де намагається з нуля налагодити кар’єру.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.