Даша Квіткова зізналася, які у неї стосунки зі свекрухою після розлучення з Добриніним: “Не хочу ворушити”

Популярна українська блогерка та колишня дружина Нікіти Добриніна Даша Квіткова дала коментар, в якому розповіла, які в неї стосунки зі свекрухою зараз.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін — єдина пара в Україні та світі, яка після романтичного реаліті-шоу не просто зійшлася разом, але ще й побралася. Здавалося б нарешті шоу виконало свою пряму функцію і допомогло головному герою знайти кохання.

Втім, ця історія не тривала довго. Молоді люди незабаром повідомили що стануть батьками, зачаровували аудиторію неймовірними знімками в період вагітності і після пологів. Та коли їхній спільний син Лев був зовсім крихітним пара вирішила розлучитися. За словами телеведучого, нічого скандального між ними не сталося.

При цьому обидва відмовляються називати конкретну причину, розмито описуючи те, як їхні взаємини руйнувалися.

Даша Квіткова розповіла, чи спілкується з матір’ю Нікіти Добриніна

Даша Квіткова зізналася, чи піде на новий Холостяк
Даша Квіткова розповіла, чи спілкується з матір’ю Нікіти Добриніна

Хоча пройшло вже півтора роки, публіка все не відпускає тематику їхнього розставання, що часом навіть приносить або двом дискомфорт. Зокрема, нещодавно Дашу спитали про те, чи спілкується вона зі своєю колишньою свекрухою та чи підтримує з нею взаємини. Все ж таки блогерка залишається матір’ю онука жінки.

“Мені здається, що ми так довго мусолимо тему мого колишнього чоловіка, ми з ним у добрих стосунках, і я не хочу нічого ворушити. У нас з мамою Микити нічого не сталося. Просто так буває, що коли пара розлучається, хтось з кимось перестає спілкуватися. Але у нас чудові стосунки і я не хочу жодним чином своїми висловлюваннями це псувати”, – прокоментувала Даша.

Примітно, що після новини про розлучення з’являлася інформація про роман Даші з іншим екс-холостяком Михайлом Заливако. Про таку імовірність стало відомо після ДТП, в яке потрапила дівчина. На допомогу Даші приїхав саме він.

Однак пізніше Квіткова спростувала дану інформацію. За її словами в романі вона не перебуває. Так само Нікіта поки що навіть не натякає на нові стосунки.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.