До мільярдера Мохаммада Захура були незавидні кандидати: всі чоловіки найбагатшої співачки України Камалії

Особисте життя найзаможнішої співачки України — Камалії — сповнене любовних інтриг і несподіваних поворотів. Багато чоловіків намагалися завоювати її серце до мільярдера Мохаммада Захура.

Життя Камалії, відомої української артистки, було насичене не лише яскравими виступами, але й драматичними історіями кохання. До зустрічі з мільярдером Мохаммадом Захуром вона пережила кілька невдалих романів.

З першим обранцем дівчина виступала разом у гурті. Кохання затьмарило голову Камаліії, тому вона не бачила очевидних недоліків свого партнера: тяга до спиртного, неохайність, лінь. Її мама Інна Петрівна була дуже стурбована цією ситуацією, але усвідомлювала, що ультиматуми на доньку не подіють.

Тоді жінка обрала інший шлях, вирішивши відкрити Камалії очі. Разом з артисткою та її хлопцем Інна Петрівна ходила в гості. Коли хлопець був напідпитку, жінка взяла його телефон, щоб показати Камалії повідомлення з нього. Зрештою співачка зрозуміла, що зробила помилку, та розірвала взаємини.

Камалія розповіла, як зустріла Захура та з ким була у стосунках до нього
Камалія розповіла, як зустріла Захура та з ким була у стосунках до нього

На жаль, друге кохання також виявилося невдалим. Цього разу дівчина закрутила роман з кримінальним авторитетом. Дійшло до того, що новий чоловік Камалії погрожував ізолювати співачку від зовнішнього світу. В той момент пара знаходилася в Криму, і у дівчини не було ні грошей, ні знайомств.

Вихід знову знайшла мама, яка була поруч з донькою. Позичивши гроші у покоївки, жінки втекли вночі з будинку, переховуючись по кущах. Коли вдалося добратися до вокзалу, Інна Петрівна купила два квитки, і разом з донькою відправились до столиці.

Третій обранець проявляв неймовірну байдужість до Камалії. Хлопець працював слідчим, і дівчині постійно доводилося його вмовляти кудись піти. Інна Петрівна розуміла, що у нього, ймовірно, хтось є. Однак через неймовірне кохання співачка не хотіла бачити очевидне і навіть погрожувала щось з собою зробити, аби не їхати в концертний тур.

Камалія розповіла, як зустріла Захура та з ким була у стосунках до нього

Проте і цей складний етап за підтримки люблячої мами Камалія змогла подолати. Після цього її чекало безмежне щастя з достойним її чоловіком, який подарував їй розкішне життя, а головне — своє щире кохання.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.