Покинула сцену, коли Пономарьов проговорився про роман: чому зникла Марія Яремчук та від кого народила

Популярна українська співачка Марія Яремчук зникла з інформаційного простору на злеті своєї кар'єри та на тлі чуток про роман зі своїм наставником Олександром Пономарьовим.

Чутки про роман співака Олександра Пономарьова з дочкою відомого музиканта Назарія Яремчука – виконавицею Марією Яремчук ходять давно. Все почалося з “невинного” жарту народного артиста, який у програмі “Ранок з Україною” у 2017 році сказав, що вони “разом” і Марія подобається йому, не лише як співачка, а й як жінка. І хоча потім Пономарьов неодноразово виправдовувався за свої слова та запевняв, що любовного роману між ним та молодою співачкою немає, публіка йому не вірила. Сама Яремчук також неодноразово висловлювалася з цієї теми, але все було марно.

Роман Марії Яремчук і Олександра Пономарьова
Роман Марії Яремчук і Олександра Пономарьо

Це могло б продовжуватися і до сьогодні, якби 6 років тому Марія Яремчук не оголосила, що назавжди залишає сцену, а потім зовсім зникла. Декілька років про неї нічого не було чути. Марія не з’являлася на публіці і не вела соцмережі, однак у 2023 році співачка раптово з’явилася в Ліверпулі на Євробаченні, як запрошена гість.

А у травні 2024 року з’явилася інформація, що Марія Яремчук уперше стала мамою. Кого народила дівчина і хто батько дитини невідомо. Не точним є і сам факт її материнства, проте новину швидко підхопили у ЗМІ та телебаченні.

Чому зникла Марія Яремчук та від кого народила
Чому зникла Марія Яремчук та від кого народила

Також з’явилася інформація, що співачка веде “секретний” обліковий запис з доступом для найближчих людей. Чи входить до цього списку Олександр Пономарьов, не відомо.

Щодо новини про народження дитини у Марії, то артист її проігнорував. Це викликає у шанувальників багато питань, адже раніше він завжди виявляв інтерес до своїх підопічних.
Нагадаємо, що Олександр Пономарьов дуже рідко висловлюється у Мережі та майже не дає інтерв’ю. На своєму акаунті в Instagram він зазвичай показує кадри зі своїх виступів разом із Юрієм Горбуновим та Михайлом Хомою, а також вітає українців зі святами.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.