Без спільних дітей та пишного весілля: яким було тихе кохання Святослава Вакарчука та Лялі Фонарьової

Протягом 20 років Святослав Вакарчук присвячував своїй коханій дружині надзвичайні пісні, які досі лунають звідусіль. І хто б міг подумати, що це кохання завершиться?

Далеко не кожна жінка може похизуватися тим, що вона являється музею для свого чоловіка. Але колишня дружина Святослава Вакарчука була саме нею. Їхня історія почалася більше 20 років тому. Подейкували, що Святослав закохався у жінку, яка вже знаходилася в стосунках. Але його це не зупинило.

На той момент у Лялі вже підростала донька, а серце було здатне полюбити ще сильніше. Так і сталося: після зустрічі цих двох в шоу-бізнесі з’явилася нова надзвичайна пара, яка ще довго інтригу вала публіку своїми виходами на червоні доріжки.

Святослав Вакарчук розповів про свої стосунки з Лялею Фонарьовою

Святослав Вакарчук зі своєю падчеркою

Ляля з’являлася у кліпах свого коханого, вона надихала його на створення ліричних пісень, і подейкують, що допомагала йому з кар’єрою за кулісами. При цьому ніколи нічого не просила навзаєм ніколи не намагалася стати публічною людиною, зберігаючи свою приватність і усі почуття до вокаліста у собі. Подейкували, що у пари навіть не було розпису.

Хоча 10 років тому з’являлася інформація нібито Святослав та його дружина нарешті офіційно побралися. Тим не менш, обійшлося без пишного весілля та святкування. Окрім того публіка все чекала що у зіркової пари народяться спільні діти, але і не сталося цього. І в якийсь момент фанати навіть змирилися з думкою про те, що Вакарчук не матиме продовження.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Як раптом 2021-го новини посипалося, наче грім серед ясного неба. Спочатку стало відомо, що Святослав та його дружина розлучилися, а вже через 2 місяці стало відомо про появу в нього спадкоємця Івана. Публіка звинувачувала Вакарчука у тому, що він нібито не був вірним своїй благовірній. Однак ніхто не знає, коли насправді відбулося розставання.

Просто зірки просто не розповідають про розрив, і проходять роки перш ніж правда доходить до вух слухачів. Часто про це повідомляють лише тоді, коли у зірки з’являється новий обранець. Втім, пліткували про те, що Фонарьова сприйняла новину про появу первістка у Вакарчука дуже болісно.

Однак, вона ніколи не коментувала цього повідомлення і жодного разу не вийшла на зв’язок після новини про розлучення.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.