“Кожен спогад, як скарб”: ведуча “Сніданку з 1+1” Валентина Хамайко зі сльозами розповіла про смерть пасинка

Ведуча "Сніданку з 1+1" Валентина Хамайко розповіла про свого пасинка, який рушив до небес рік тому. Як сім'я проживає усвідомлення того, що сталося?

За останні 2 роки велика кількість матерів втратили своїх дітей назавжди. Хтось пішов захищати свою країну, хтось рушив на небеса, роблячи звичайні покупки чи насолоджуючись прогулянкою в місті. Це горе поки що і не думає закінчуватися, і все більше жінок оплакує своїх дітей.

Минулого року Валентина Хамайко отримала страшну новину, яка розбила їй серце: з життя пішов її пасинок Остап Оністрат. Хлопець знаходився у розквіті сил, мав перед собою велике майбутнє і мільйони шансів бути щасливим. Однак, юнак обрав шлях мужності, і пішов захищати свою батьківщину.

Валентина Хамайко розповіла про смерть свого пасинка

Валентина Хамайко
Валентина Хамайко розповіла про смерть свого пасинка

У річницю його смерті телеведуча опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька архівних фотографій, на яких показала покійного Остапа. У дописах вона зізналася, що не може стримати сльози, переглядаючи ці кадри.

Зіркова мачуха описала велике горе, яке лягло на плечі її родини. Однак, можливість висловити свої співчуття у підписників з’явилося хіба що в особисті повідомлення, адже коментувати розділ stories не можна.

“Літо 2017. Тоді просто робили фото, щоб залишити щасливі спогади… Зараз дивлюсь на нас усміхнених, а в серці болить і сльози. Неможливо контролювати… Рівно рік тому Остап загинув… Його життя і плани обірвала ві*на”, – написала Валентина.

Валентина Хамайко розповіла про смерть свого пасинка. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що декілька місяців тому стало відомо про переформатування шоу Сніданок, де раніше Валентина з’являлася кожні вихідні. Втім, звільнення не сталося, і телеведуча продовжила з’являтися в ефірах у будні. Хоча Олександр Попов, її партнер, ділився своїми тривогами на рахунок майбутнього та заробітків і зізнався, що в нього, наприклад, варіантів роботи не так багато.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.